STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

The Beach Cabanas

Srí Lanka, Koggala

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

The Beach Cabanas

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici úschovnu zavazadel, hotelový sejf, restauraci, bar a samoobslužnou prádelnu. Díky WiFi ve společných prostorách (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci, ventilátor, kuchyň a koupelnu. Balkón patří ke standardu ve většině pokojů. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Kuchyňský kout je vybaven varnou konvicí/kávovarem. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří telefon, televize a WiFi (zdarma). K vybavení koupelen patří sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase jsou pro hosty připravena lehátka. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis, plážový volejbal a volejbal. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například stolní tenis, badminton a šipky. Po dlouhém dni se mohou hosté odreagovat ve wellness zóně, která nabízí spa a parní lázeň a za poplatek masáže. O večerní zábavu hostů se postará živá hudba. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.