STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Lindos Royal

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Lindos

Recenze

Pavel, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

7,2/10
Petra, pobyt s rodinoučerven 2018

Na řecké poměry opravdu dobrý hotel se skvělým personálem a kvalitní a bohatou kuchyní. V podstatě přímo na pláži (tmavé oblázky - doporučuji obuv do vody, strmější vstup do moře) - ta je příjemná a s možností výletů na lodi. Výborná hotelová "meze" restaurace. V současné době (léto 2018) probíhá na vedlejší parcele výstavba nového hotelového komplexu. Měli jsme pokoj v řadě domků přímo nad mořem (střešní pokoj s terasou a úplně krajní - až u stavby) a nijak nás to nerušilo. Na stavbu jsme neviděli (člověk musel vyjít na terasu a otočit se zády k moři, aby ji viděl) a ani nás nijak nerušila hlukem. Totéž u bazénů - nic ze stavby nás tam nerušilo. Do hotelu rádi pojedeme znovu, když bude příležitost.

8/10
Kety, pobyt s rodinousrpen 2014

Od dovolené očekávám relaxaci a klid - neustále jsme řešili nějaký problém.

5,1/10
Anna, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

6,6/10

O hotelu

Lindos Royal

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento resort pochází z roku 1997. Objekt nabízí hostům celkem 387 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 9 vedlejších budovách. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (zdarma). V prázdninovém areálu je restaurace. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom z 2 konferenčních sálů.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Za poplatek je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Je zde pracovní stůl a za poplatek sejf. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V komplexu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Resort má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Kdo chce i na dovolené sportovat, ten se může věnovat tenisu a plážovému volejbalu. Jízda na kole/horském kole je za poplatek. U externího prodejce je možné objednat jízda na kole/horském kole. Pro fanoušky vodních sportů je zde aqua aerobik. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio a jóga. Po dlouhém dni mohou hosté načerpat energii ve wellness, kde mají na výběr hammam a za příplatek také spa a masáže. Objekt nabízí mnoho zábavních aktivit, například animační program, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Prázdninový areál nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.