STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Kerveli Village

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Samos

Recenze

Viktor, pobyt s rodinousrpen 2015

7,9/10
Ivan, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

Ísť do thoto hotela sa oplatí ak je za dobrú cenu a nevyhľadávae nočný život. Už sa na SAMOS nevrátime ale sme radi že sme tam boli. Musím pochváliť služby Student Agency za super komunikáciu, dobrý prístup a rýchlosť. Zahraničná CK v pohode žiadny problém nebol ani na letisku vo Vedni ani pri odchode zo Samosu.

5,3/10
Radek, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Hezká lokalita ve velmi klidné částo ostrova. Vzhledem k tomu, že se komplex nachází ve svahu, nevohdné pro straší lidi. Celkově však mohu jen doporučit.

7,6/10

O hotelu

Kerveli Village

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel je z roku 1991. Objekt nabízí hostům celkem 3 pokoje. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 6 vedlejších budovách. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, restaurace, jídelna, bar, TV místnost, vícejazyčný personál a samoobslužná prádelna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (zdarma). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa (zdarma). Hosté mohou využít zdarma shuttleservis. Je možné si půjčit kolo v půjčovně a projet se po okolí.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou vybavené dvoulůžkovou postelí. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Za poplatek je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Je tady sejf. Lednička, vařič a varná konvice/kávovar patří také k základnímu vybavení. Dále je zde pračka a sada na žehlení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pokud chcete být i na dovolené aktivní, můžete si vybrat z celé řady aktivit. Hotel nabízí například jízda na kole/horském kole, tenis, šnorchlování, potápění, stolní tenis a jóga, za poplatek fitness studio. Hotel zprostředkovává také fitness studio. O večerní zábavu hostů se postará živá hudba. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Podávají se snídaně a večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.