STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Cook´s Club Corfu

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Korfu, Gouvia

Recenze

Petr srpen 2019

8/10
Hana, pobyt s partnerem/koučerven 2018

Hotel bych doporučila těm, kterým nevadí cestování a to i k moři na vykoupání. Pro klientelu s malými dětmi, kteří chtějí mít moře po ruce není rozhodně vhodné.

6,1/10
Valdemar, pobyt s partnerem/kousrpen 2016

6,9/10

O hotelu

Cook´s Club Corfu

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Butik hotel pouze pro dospělé se nachází v centrální části ostrova. V bezprostřední blízkosti hotelu jsou bary a taverny, další výběr je v přístavu Gouvia vzdáleném asi 2 km. Město Korfu s nádherným starým městem zapsaným na seznamu UNESCO, četnými restauracemi a obchody je vzdáleno pouhých 6 km. V bezprostřední blízkosti jsou bary a taverny, další výběr je v přístavu Gouvia vzdáleném asi 2 km. Na letiště cca 8 km.

Upozorňujeme, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 10 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

Pláž

Písčitá veřejná pláž je vzdálená přibližně 500 m od hotelu. Lehátka a slunečníky za příplatek. Pozvolný sestup do moře.

.

K dispozici pro hosty

Turistická recepce, hlavní bazén, hlavní restaurace, restaurace a'la carte, lobby bar, bar u bazénu, parkoviště, posilovna, úschovna zavazadel. Za poplatek: směnárna, půjčovna kol, prádelna, butik, kiosek.

.

Catering

All Inclusive

Sportovní a animační program

V hotelu probíhá odlehčený animační program - večery s živou hudbou. Dále: posilovna, aerobik, jóga, pilates, tenis. Za příplatek: lázně, masáže, sauna, hammam.

.

Místní kategorie

*****

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.