STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Zakynthos, Tsilivi

Recenze

Eva, pobyt s rodinoučerven 2015

Zatím nejlepší dovolená, příští rok jedeme znovu sem, není důvod hledat něco jiného:-)!

8,9/10
Zdenek, pobyt s partnerem/kouříjen 2012

Určitě se vrátíme. Solidní hotel s klidnou atmosférou.Hezké prostředí, izolované od veškerého dění kolem. Hodí se pro lidi, kteří si chtejí odpočinout. Vhodné i pro rodiny s dětmi.

7,4/10
Dáša, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Na řecké poměry velmi slušný, moderní hotel, krásné, čisté moře. Vhodné spíše pro pasivní odpočinek. Určitě bychom se vrátili.

6,9/10

O hotelu

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 2009. Prázdninový areál hostům nabízí celkem 205 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 2 vedlejších budovách. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. V komplexu je úschovna zavazadel a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Resort nabízí vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Business centrum nabízí podporu v obchodních záležitostech - je k dispozici fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou vybavené dvoulůžkovou postelí. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Dále je k dispozici sejf a pracovní stůl a za poplatek minibar. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Na pokoji je telefon, televize a WiFi (zdarma). Pro maximálně pohodlný spánek si mohou hosté vybart z několika druhů polštářů. V koupelnách je vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. V prázdninovém areálu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V komplexu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia a lukostřelba. Jsou nabízeny tyto vodní sporty a aktivity - šnorchlování a za poplatek potápění. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je fitness studio a bowling, stejně tak jako za příplatek kulečník. V objektu je wellness zóna s různými relaxačními programy. Je zde omlazující procedury a za příplatek spa, sauna, parní lázeň, kosmetický salon, masáže a hydroterapie. Resort nabízí mnoho dalších zábavních aktivit, například animační program, živou hudbu, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.