STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Infinity by Yelken Aquapark & Resorts

8/10
8/10

Turecko, Egejská riviéra, Cesme, Kusadasi, Izmir, Kusadasi

Recenze

LÍDA, pobyt s přáteličerven 2015

naprostá spokojenost

9,1/10
Dahab, pobyt s přátelisrpen 2013

7/10
Iveta, pobyt s přátelisrpen 2013

9,6/10
Jana, pobyt s partnerem/koučervenec 2013

Vynikající hotel, milý personál, bohatá strava. Každý si najde, co ho zajímá. Nedoporučuji starším a hůře pohyblivým - přístup k moři po schodech a vstup do moře z mola.

7,4/10
františek, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Velice mne zklamalo ubytování, za celý týden nevyměnli ručník atd. jak jsem již popsala k ubytování. Sice jsme s manželem měli pocit, že jsme v Rusku, ne v Turecku, ale to nic nemění na tom, že jsme si užili krásné počasí, vedra, až moc velká, krásné moře, teplou a čistou vodu. Když bych to měla shrnout, ubytování ani služby neodpovídají ceně zájezdu ani hodnocení hotelu.

6,4/10

O hotelu

Infinity by Yelken Aquapark & Resorts

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort je z roku 1964. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. V objektu je úschovna zavazadel a směnárna. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Komplex má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (zdarma). Dále je možné využít 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít zdarma shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. V konferenčních prostorách je k dispozici fax a kopírka.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci, ústřední topení, ventilátor, obývací část, kuchyň a koupelnu. Hosté prázdninového areálu dostanou na uvítanou dárek. Je možné požádat o přistýlku. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Je zde také dobře vybavený kuchyňský kout s vařičem, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí/kávovarem a myčkou nádobí. Dále je zde pračka, sada na žehlení a žehlič kalhot. Na pokoji je telefon, televize, rádio, CD přehrávač, DVD přehrávač, herní konzole, adapter do zásuvky, budík a WiFi (zdarma). Hosté mohou využít turn-down service (službu večerní rozestýlky). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. Hosté naleznou v koupelnách kosmetické potřeby, výběr z několika typů ručníků a kulisovou hudbu. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V resortu jsou pokoje pro rodiny, nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. Hosté se mohou věnovat různým sportovním aktivitám, například šnorchlování a aqua aerobiku. Potápění je za poplatek. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, badminton, šipky a squash, za poplatek je kulečník. Komplex nabízí mnoho wellness programů a služeb, například saunu, parní lázeň a hammam, za příplatek pak kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí živou hudbu, diskotéku a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Na přání je možné připravit dětská menu. Prázdninový areál nabízí také speciální nabídky stravování. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.