STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Locanda Beach

6/10
6/10

Řecko, Ostrovy, Zakynthos, Argassi

Recenze

Apissrpen 2021

5,4/10
Vendula, pobyt s přátelisrpen 2021

Myslím si, že cena hotelu by měla být výrazně nižší fotky reálné. All inclusive odpovídal horší polopenzi jen to jídlo bylo častěji. Dovolená se nám prodražila a to si myslím, že jsme nebyly náročné kamarádka starší, a plně souhlasí. Byla jsem v Řecku 2x a super, ale tohle byl horor. Služby delegátky, milá, do té doby než musela něco řešit, pak nepříjemná. Na hovor se dokázala vrátit i za 2hodiny. A skůtr, který nám zajistila byl před smrtí, služby hrozné zpoždění, nedodrželi ani dobu 24hodin. Výlety přes CK neodpovídali nabídce, udělat fotky a jedeme dál. Nic v ceně, ještě jsme si doplácely. Cena vysoká.

4,8/10
Martina, pobyt s přáteličerven 2021

8/10

O hotelu

Locanda Beach

Neoficiální popis ubytování

Popis
Tento přátelský a pohostinný hotel tvořený dvěma budovami, který byl nedávno zrenovovaný, se nachází přímo u písečné pláže v letovisku Argassi. K hotelovému vybavení patří recepce s Wi‑Fi připojením zdarma, (internet za poplatek), TV kout, hlavní restaurace, lobby bar, příjemné posezení se snack barem s romantickým výhledem na moře, 2 bazény a dětský bazén s lehátky a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek). Slunit se lze i na zatravněné terase u jednoho z nich. Zahrát si můžete stolní tenis nebo kulečník. Nejbližší restaurace, tradiční taverny, obchody a bary tohoto živého letoviska najdete 200 m od ubytování nebo se za poznáním a zábavou můžete vydat do 4 km vzdáleného hlavního města Zakynthos, autobusová zastávka je jen 50 m od hotelu. Doporučujeme též zapůjčit si auto a navštívit 10 km vzdálené pláže Gerakas, Banana Beach nebo Dafni Beach. Příjemné prostředí a bezprostřední blízkost moře zaručují hezky strávenou dovolenou.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje promo s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (5 €/den), lednice, TV, Wi-Fi, sejf, varná konvice, set na přípravu kávy a čaje, fén, koupelna, balkon nebo terasa. Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (5 €/den), lednice, TV, Wi-Fi, sejf, varná konvice, set na přípravu kávy a čaje, fén, koupelna, balkon nebo terasa. Dvoulůžkové pokoje s bočním výhledem na moře s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (5 €/den), lednice, TV, Wi-Fi, sejf, varná konvice, set na přípravu kávy a čaje, fén, koupelna, balkon nebo terasa.
Stravování
Snídaně: formou jednoduššího bufetu. All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou jednoduššího bufetu, neomezená konzumace nealkoholických a místních alkoholických nápojů.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.