STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Floria Beach Hotel

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya, Kleopatra

Recenze

Věra, pobyt s přátelizáří 2023

V hotelu se nám velmi líbilo, mnoho prostoru je zastíněno fíkusy a to bylo velmi příjemné. Co stojí za kritiku je delegátka, která působila velmi otráveně, mluvila jako kolovrátek, co měla naučeno řekla, a ostatní nevěděla. O zájezdech informovala velmi povrchně.

8,3/10
Božena, pobyt s přátelizáří 2022

Hotel jsme vybrali s přáteli 65+ a bylo nás 14. musím říct, že jsme byli všichni spokojeni.

6,7/10
Jarmila, pobyt s přátelizáří 2022

6,8/10
Vlasta, pobyt s přátelizáří 2022

Pobyt v hotelu Floria Beach byl úžasný, strava, čistota i obsluha personálu bez připomínek. Nabídka zájezdů rovněž zajímavá a lákavá. Jedinou negativní stránku vidím v delegátce, na kterou nebyl spoleh ohledně zajišťování služeb na zakoupených zájezdech a neochota cokoli řešit. Ale tento nedostatek nám nepokazil celkový dojem z krásného pobytu. Byli jsme zde skupina 14 seniorů a do budoucna plánujeme vrátit se sem, protože jsme byli nadmíru spokojení a nadšení. K příjemnému pobytu přispělo také to, že v hotelu nebyly rodiny s dětmi (pro které ani není v tomto hotelu vyžití)

9,1/10
Věra, pobyt s přátelizáří 2022

Bylo nás ve skupině 14 seniorů, s hotelem, personálem, stravou, pláží i mořem jsme byli velmi spokojeni, určitě můžeme hotel i destinaci doporučit. Jen by měli vyměnit delegátku Barboru, která za celou dobu pobytu byla jen na telefonu, v hotelu se ukázala za 10 dní jen 2x - jednou pro nás druhý den pobytu a pak podruhé s další skupinou rekreantů. Slíbila, že zavolá nebo napíše SMS s časy odjezdu na výlety, neudělala nic, my jsme jí museli sami volat. Ale pobyt byl krásný, máme nové zážitky a určitě se vrátíme. Byl to hotel Floria Beach v Alanyi.

8,1/10
Jitka, pobyt s rodinoučerven 2018

8,2/10
Dagmar, pobyt s partnerem/koučerven 2018

Dovolená splnila vsechny mé požadavky nad očekávání. Jsem ráda, že jsme si vybrali dovolenou právě přes Student Agency.

8,9/10
Dagmar, pobyt s partnerem/koučerven 2014

splnil naše očekávání

7,7/10
Pavla, pobyt s rodinoučervenec 2013

Byli jsme velice spokojeni s ubytováním,stravou,personálem,paní delegátkou,výlety.Hotel je klidný,menší s vlastním bazénem a na pláži.Pokud chcete prožít klidnou dovolenou velice doporučujeme.

8,6/10
Jarda, pobyt s partnerem/kousrpen 2013

4,4/10
Marcela, pobyt s rodinoučerven 2012

8,4/10

O hotelu

Floria Beach Hotel

Neoficiální popis ubytování

Poloha
V letovisku Alanya cca 1,5 km od centra města a přímo na Kleopatřině pláži - jedné z nejvyhlášenějších pláží Turecké riviéry. Nákupní možnosti v okolí hotelu. Letiště Antalya cca 120 km (150 minut). Zastávka linkového autobusu cca 10 m.
Pláž
Přímo na pláži. Písečno-kamenitá pláž u hotelu (v moři místy kamenná plata, doporučujeme obuv do vody). Lehátka, slunečníky a osušky zdarma ve vyhrazené části (dle dostupnosti) Vodní sporty na pláži za poplatek.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje Standard (DBL Side Sea View), velikost 20-21 m2, možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby), vysoušeč vlasů, malá lednice, sat/LCD TV, telefon s přímou volbou, individuálně ovládaná klimatizace, rychlovarná konvice, Wi-Fi připojení k internetu, bezpečnostní schránka, balkon nebo terasa. Dlažba na podlaze. Výhled: boční (částečný) výhled na moře. Dětská postýlka na vyžádání.
Vybavení
2 hotelové budovy, vstupní hala recepcí, výtah, klimatizace, bar, restaurace, garden café, venkovní bazén, terasa na slunění s lehátky a slunečníky zdarma. Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu.
Služby zdarma
Fitness, Stolní tenis, šipky. WiFi připojení v lobby a na pokojích.
Služby za poplatek
Wellness - masáže, sauna.
Stravování
All Inclusive - snídaně, oběd a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, odpolední snack, odpolední káva, čaj. Neomezená konzumace místních rozlévaných alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00-23:00). Čerstvé ovocné šťávy za poplatek.
Sport a zábava
Animace: 2-3 týdně večery s živou hudbou nebo představením.
Cena zájezdu vlastní dopravou zahrnuje
Ubytování dle počtu nocí - dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, pomoc na telefonu, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb.
Cena zájezdu vlastní dopravou nezahrnuje
Volitelný balíček cestovního pojištění od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant), fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu. Klimatickou (dříve pobytovou) taxu v Řecku, která se platí přímo v ubytovací kapacitě dle kategorie ubytování (1,50-10 EUR/pokoj/noc).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.