STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Smy Kos Beach & Splash

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Kos, Mastichari

Recenze

Jiří, pobyt s rodinousrpen 2022

Hotel ve skutečnosti vypadá hůř než na fotografiích. Jídlo neurazí a nepřekvapí. Překvapující bylo opakující se jídlo, zklamání bylo, že nebyli k dispozici žádné mořské plody po celou dobu pobytu mimo několika mála ryb. Bazény čisté, odpovídající stáří. Po první noci jsme museli měnit pozici pokoje, který nebyl vyhovující, byl přímo u parkoviště zaměstnanců a u komunikace, kde každou půlhodinku jezdí autobus, po změně pokoje mnohem lepší. Obsluha, animátoři a personál byl hodně vlažný a dle našeho názoru se jim moc nechtělo, a například v jídelně jsme si všimli menších naschválů (člověk si bere pro děti vločky, přijde personál, kde vidí, že budu potřebovat mlíko a odnese více jak polovinu karafy mlíka a vrátí se za deset minut). Nápoje a drinky neměli úroveň a ani chuť odpovídající označení hotelu, docela zklamání. Bazény byly v pořádku.

5,8/10
Blanka, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

Krásná dovolená ve velmi příjemném hotelu, moře teplé a čisté, nádherné pláže. Byli jsme velice spokojeni.

8,6/10
Petr, pobyt s rodinouzáří 2017

9,4/10
Lucie, pobyt s rodinouzáří 2017

Hotel má vše, co je potřeba, abyste strávili tichou a klidnou dovolenou. Pokoje jsou uklizené a klimatizované, jídlo super. Moře bylo krásně čisté. Půjčili jsme si na jeden den auto a celý ostrov jsme se zastávkami projeli. Mohu jen doporučit.

8,5/10
Petra, pobyt s rodinousrpen 2017

6,8/10
Jana, pobyt s rodinoučerven 2016

celkový dojem OK, delegát nás vyzvedl na letišti rovnou po flámu, ale vzhledem k tomu, že jsme ho celý pobyt nepotřebovali tak jeho práci nebudu hodnotit :-)

7,5/10
Kamila, pobyt s rodinoukvěten 2016

7,5/10
Iveta, pobyt s partnerem/koučerven 2015

8,6/10
Veronika, pobyt s rodinouzáří 2014

Maximální spokojenost, můžu jen doporučit.

8,6/10
Monika, pobyt s partnerem/koučerven 2013

7/10
Sabina, pobyt s rodinoučerven 2013

vřele doporučuji-krása, čistota, milý personál

8,5/10
Stáňa, pobyt s rodinoučervenec 2011

Hotel určitě neodpovídá ***, jak je uváděno. Z ubytování jsem byla opravdu zklamaná, toto jsem ještě nezažila. Dovolená byla na poslední chvíli, ale pokoj ve sklepě, to bylo příliš. Po chodbě smrděl odpad, večer všude plno komárů. Koupelna příšerná, špína, plíseň, odpadaná omítka. Ve vaně sem se štítila sprchovat, natož tam sprchovat malé dítě. Klimatizace se odpařovala přímo na terasu, takže na terase byla neustále kaluž vody. Jídlo bylo dobré, tak apoń něco z té dovolené. Moře bylo čisté, pláž také. Tento hotel už určitě nezvolíme. Dovolenou zde určitě nedoporučuji.

5,1/10

O hotelu

Smy Kos Beach & Splash

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 1991. Objekt hostům nabízí celkem 265 pokojů. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (za poplatek). Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (za poplatek). Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu a prádelnu. Je možné si půjčit kolo v půjčovně (za poplatek) a projet se po okolí.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů je hezký výhled na moře. V pokojích je rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. V kuchyňském koutě je lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například tenis, plážový volejbal a basketbal. Za poplatek je jízda na kole/horském kole. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například plachtění, jízda na kajaku a aqua aerobik a za poplatek vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na šlapadlech a jízda na kánoi. Hotel nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například stolní tenis a gymnastiku, za poplatek fitness studio a kulečník. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, masáže a solárium a za příplatek také saunu. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.