STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Aristoteles Beach - Dotované pobyty 50+

Řecko, Pevnina, poloostrov Chalkidiki a Thessaloniki

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Hotel Aristoteles Beach - Dotované pobyty 50+

Neoficiální popis ubytování

Slevy pro děti
1 DÍTĚ UBYTOVÁNÍ ZDARMA = 1 dítě má ubytování zcela ZDARMA, platí pouze letenku a transfer
1 dítě do 13 let na přistýlce (3. lůžko) platí pouze 7990/8990 Kč (7/10/11 nocí). Počet míst je omezen. Platí na vybrané letecké termíny a do vyčerpání kapacit.
Poznámka
Povinná pobytová taxa: 3 € za pokoj a noc.
Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Na toto ubytovací zařízení se vztahují individuální podmínky při stornování nebo změně zájezdu.
Cena zahrnuje
letenku Praha - Thessaloniki - Praha včetně poplatků spojených s leteckou dopravou, 7x, 10x nebo 11x ubytování, stravování dle ceníku, služby zástupce CK (CK, CK, CK, CK) na telefonu.
Transfer z letiště do hotelu a zpět je za poplatek.
Volitelné doplatky
cestovní pojištění vč. storna: od 50 Kč/osoba/den
dítě do 2 let (0 - 1,99): 500 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby

V CENĚ NENÍ ZAHRNUT TRANSFER (taxi transfer možné přiobjednat za uvedené ceny). V případě skupinové poptávky (7 osob a více) jsou ceny transferu na vyžádání.
Ceny jsou kalkulovány k datu
k 20.09.2019
Proč právě sem
Krásné prostředí v zahradě se vzrostlými palmamiNádherný výhled na mořeKrásná písečná pláž
Poloha
Hotel v nádherném prostředí za velmi příznivé ceny! Díky změně majitelů hotelu došlo i ke změně nabízených služeb a servisu na lepší úroveň. Ideální místo vhodné jak k relaxaci, tak pro aktivní dovolenou. V hotelu je možnost sportovního vyžití a v neposlední řadě je zajištěna také večerní zábava. Rozlehlý hotelový areál se nachází v klidné oblasti ve vzdálenosti cca 2,8 km od centra letoviska Afitos. Hotel je situován na kopci v krásném prostředí uprostřed udržované zahrady a je zde nádherný výhled na moře a Sithonii. Součástí hotelu je krásná písečná pláž. Doporučujeme pronájem auta. Letovisko Kallithea, kde jsou mimo jiné i možnosti noční zábavy, je vzdálené cca 3,5 km. Za navštívení určitě stojí nedaleké městečko Afitos vzdálené cca 2,8 km, které patří k nejoblíbenějším místům na Chalkidiki. Objevte přírodní krásy poloostrova Chalkidiki nebo se vydejte za poznáním či nákupy do Soluně.
Ubytování
Hotelový komplex se skládá z několika samostatných budov a nabízí 2lůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek. Pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, sprchou, TV/SAT, klimatizací, telefonem, fénem, ledničkou, rychlovarnou konvicí. K dispozici Wi-Fi připojení zdarma. Dětská postýlka je na vyžádání zdarma.
Stravování
All inclusive formou bufetu.
Pláž
Dlouhá písečná pláž se nachází cca 150 m od hotelu, ke které je přístup výtahem a poté po schodech až k pláži. Okolí pláže je zelené s útesy a malebnými zákoutími. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky (za poplatek). Občerstvení je možné na plážovém baru.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.