Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/asie/thajsko/cestovani/covid_19.html

Hotel Anantara Phuket Layan Resort & Spa

Hodnocení: 5/5

Thajsko, Phuket, Layan Beach

od 54 143 za os.

Vyberte termín

Vybrali jsme pro vás

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Tento graf ukazuje očekávaný vývoj cen v následujících měsících.

Každý sloupec představuje minimální cenu za osobu v daném měsíci, s možným rozdílem v délce zájezdu.

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 110 951

Umístění:
Tento plážový hotel se nachází na severozápadě thajského ostrova a má ideální polohu na pláži Layan, která je obklopena přírodní rezervací. Thajsko a spojení na síť veřejné dopravy je asi 4 km od lázní ve stylu finka a hotel je asi 20 minut od mezinárodního letiště Phuket, 30 minut od města Phuket a pláže Patong a 10 minut od pláže Bangtoa a oblasti laguny.

Vybavení:
Hosté zažijí relaxační pobyt ve 20 vilách/domech, dále jsou k dispozici následující kategorie pokojů: 21 dvoulůžkových pokojů. Vícejazyčný personál na recepci je k dispozici hostům 24 hodin denně a poskytuje pomoc a rady a přihlášení a odhlášení je možné 24 hodin denně. V komplexu je k dispozici úschovna zavazadel, trezor a směnárna. V hotelu je k dispozici Wi-Fi. Na přepážce s turistickými informacemi je k dispozici pomoc s rezervací výletů. Ubytování má bezbariérové zařízení. Kromě obchodu se suvenýry jsou zde i další obchody. Součástí areálu je krásná zahrada a dětské hřiště. Mezi další zařízení v komplexu patří herna a knihovna. Pokud hosté přijedou autem, mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (zdarma). Mezi další služby patří 24hodinová ostraha, hlídání dětí, hlídání dětí, půjčovna aut, lékařská pomoc, transferová služba, překladatelské služby, pokojová služba, prádelna, kadeřnictví, prádelna na mince, zvonková služba a vyhrazený kyvadlový autobus. Aktivní hosté, kteří chtějí prozkoumat okolí na kole, ocení půjčovnu kol ak dispozici jsou také parkovací místa pro kola. Denní tisk je hostům k dispozici zdarma. Business centrum ochotně pomůže s podnikáním a nabízí fax.

Ubytování:
O příjemné klima v pokojích se stará klimatizace a ventilátor. Hosté si mohou vychutnat výhled na moře z balkonu nebo terasy. Pokoje mají manželskou postel King a rozkládací pohovku. Jsou zde samostatné ložnice. K dispozici jsou také dětské postýlky a přistýlky. K dispozici je také trezor, minibar a pracovní stůl. Pro usnadnění vlastního stravování mezi jídly je ubytování vybaveno lednicí, mini ledničkou, mikrovlnnou troubou a příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy. Pro větší pohodlí hostů je k dispozici žehlicí souprava. K vybavení patří telefon s přímou volbou, TV se satelitními/kabelovými programy, budík a WiFi (zdarma). Hosté mohou využít večerní službu na dobrou noc. K vybavení pokoje patří pantofle. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici je fén, kosmetické zrcátko a župany. Kosmetické přípravky zajišťují extra pohodlí v koupelnách. Rezervovat lze i bezbariérové pokoje s bezbariérovou koupelnou. Hotel nabízí rodinné, nekuřácké a kuřácké pokoje.

Sport/zábava:
V bazénové části s 20 venkovními a vnitřními bazény se o příjemný zážitek z koupání postará zdravá slaná voda. K dispozici je také dětský plavecký areál. Dovolenou si můžete užít na sluneční terase s lehátky a slunečníky. K dispozici je snack bar u bazénu. Ubytování nabízí velmi rozsáhlý outdoorový sportovní program včetně tenisu, plážového volejbalu a golfu, stejně jako jízda na kole/horském kole za poplatek. K dispozici je celá řada sportů, včetně vodních sportů, jako je windsurfing, kanoistika, jízda na katamaránu, jízda na kajaku, šnorchlování a potápění a za poplatek vodní lyžování, plachtění, vodní aerobik a aqua fitness. Areál nabízí také mnoho indoorových aktivit pro sportovní nadšence, konkrétně posilovnu, stolní tenis, badminton, kulečník, šipky, jógu a aerobik. Komplex má wellness centrum s lázněmi, saunou, parní lázní, kosmetickým salonem, vodoléčbou a soláriem. Placeno: masáže. O děti je láskyplně postaráno v miniklubu.

Stravování:
Stravovací zařízení zahrnuje jídelnu, snídaňovou místnost a bar.Nekuřácká restaurace má vysoké židličky pro děti. Osvěžující nápoje v plážovém baru zajistí chvíle pohody. Hotel nabízí rezervovatelné stravovací služby včetně přenocování včetně snídaně, polopenze a plné penze. Kontinentální snídaně formou bufetu zaručuje dobrý začátek dne. V poledne a večer je na výběr mezi à la carte a menu. Na požádání lze připravit dietní jídla, bezlepková jídla a dětská menu. Kromě toho jsou k dispozici speciální jídla, pikniky a občerstvení. Zvláštní atrakcí je show cooking. K dispozici jsou nealkoholické nápoje.

Kreditní karty:
V hotelu jsou přijímány následující kreditní karty: American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

Pouze rezervace hotelu:
Vezměte prosím na vědomí, že všichni hosté, kteří nemají bydliště v EU, mohou mít problémy s odbavením v hotelu, zejména u „rezervací pouze pro hotel“ v cílové oblasti. V takovém případě jsou hoteliéři oprávněni požadovat doplatek na místě nebo rezervaci odmítnout!

Vstupní požadavky do Řecka:
Němečtí občané (včetně nezletilých) potřebují ke vstupu do Řecka občanský průkaz, platný dočasný občanský průkaz, cestovní pas nebo dočasný pas. Děti do 12 let mohou vstoupit také s platným dětským pasem .

Jiné cestovní doklady než dočasný občanský průkaz nesmějí mít platnost delší než jeden rok. Protože se praxe některých leteckých společností při kontrole cestovních dokladů může od tohoto pravidla lišit, měli byste se u své letecké společnosti předem informovat o aktuálních předpisech.

Nezletilí cestující sami nebo pouze s jedním rodičem/opatrovníkem by měli mít u sebe prohlášení o souhlasu rodiče/opatrovníka nebo rodiče/opatrovníka, který s nimi necestuje.

Občané jiných zemí by se měli ohledně vstupních požadavků obrátit na příslušné řecké velvyslanectví/konzuláty.

Zdroj: Řecko: Cestovní a bezpečnostní informace – Federální ministerstvo zahraničí (auswaertiges-amt.de)

(Od ledna 2024)
Lage:
Dieses Strandhotel befindet sich im Nordwesten der thailändischen Insel und ist ideal am Strand Layan, der von einem Naturschutzgebiet umgeben ist, gelegen. Thailand und Anbindungen an die öffentlichen Verkehrsmittel befindet sich rund 4 km von der Wellnessanlage im Finka-Stil entfernt und das Hotel liegt etwa 20 min vom internationalen Flughafen Phuket, ca. 30 min von der Stadt Phuket und dem Strand Patong und ungefähr 10 min vom Strand Bangtoa und dem Lagunengebiet entfernt.

Ausstattung:
Die Gäste werden einen erholsamen Aufenthalt in der/den 20 Villen/Häusern erleben, zudem gibt es folgende Zimmerkategorien: 21 Doppelzimmer. Rund um die Uhr steht den Gästen mehrsprachiges Personal an der Rezeption mit Tat und Rat zur Seite, das Ein- und Auschecken ist 24 h am Tag möglich. Eine Gepäckaufbewahrung, ein Safe und eine Wechselstube gehören zur Einrichtung des Komplexes. Im Hotel steht WLAN zur Verfügung. Hilfestellung bei der Buchung von Ausflügen wird am Tourdesk geboten. Die Unterbringung verfügt über rollstuhlgerechte Einrichtungen. Neben einem Souvenirshop sind weitere Geschäfte zu finden. Ein schöner Garten und ein Spielplatz gehören zum Gelände der Anlage. Zu den weiteren Einrichtungen des Komplexes zählen ein Spielzimmer und eine Bibliothek. Bei einer Anreise mit dem Auto können die Gäste dieses in einer Garage oder auf dem Parkplatz (ohne Gebühr) parken. Unter den weiteren Leistungen finden sich ein 24h-Sicherheitsdienst, ein Babysitterservice, eine Kinderbetreuung, eine Autovermietung, medizinische Betreuung, ein Transferservice, Übersetzungsdienste, ein Zimmerservice, ein Wäscheservice, ein Friseur, eine Münzwäscherei, ein Pagenservice und ein eigener Shuttlebus. Aktive Gäste, die die Umgebung per Rad entdecken möchten, werden den Fahrradverleih zu schätzen wissen, Fahrradstellplätze sind ebenfalls vorhanden. Kostenfrei steht Gästen die Tageszeitung zur Verfügung. Bei Geschäftlichem hilft das Business-Center gerne weiter und bietet ein Faxgerät an.

Unterbringung:
Für angenehmes Raumklima in den Zimmern sorgen eine Klimaanlage und ein Ventilator. Die Gäste können den Meerblick von Balkon oder Terrasse genießen. Die Zimmer verfügen über ein Kingsizebett und ein Sofabett. Es sind separate Schlafzimmer vorhanden. Auch Baby- und Zustellbetten können zur Verfügung gestellt werden. Außerdem sind ein Safe, eine Minibar und ein Schreibtisch verfügbar. Zur Erleichterung der Selbstversorgung zwischendurch gibt es in den Unterkünften einen Kühlschrank, einen Minikühlschrank, eine Mikrowelle und eine Tee-/Kaffeemaschine. Ein Bügelset ist für den zusätzlichen Komfort der Gäste verfügbar. Die Ausstattung wird von einem Direktwahltelefon, einem TV-Gerät mit Satelliten-/Kabelempfang, einem Wecker und WiFi (ohne Gebühr) abgerundet. Die Gäste können den abendlichen Gute-Nacht-Service in Anspruch nehmen. Zu den Vorzügen der Zimmer gehören Hausschuhe. Die Badezimmer verfügen über eine Dusche und eine Badewanne. Ein Haartrockner, ein Kosmetikspiegel und Bademäntel stehen für den Gebrauch zur Verfügung. Für besonderen Komfort in den Badezimmern sorgen Kosmetikartikel. Außerdem sind rollstuhlgerechte Zimmer mit barrierefreiem Badezimmer buchbar. Das Hotel bietet Familien-, Nichtraucher- und Raucherzimmer.

Sport/Unterhaltung:
Im Poolbereich mit 20 Außen- und Innenbecken sorgt das gesunde Salzwasser für ein wohltuendes Badeerlebnis. Einen Kinderbadebereich gibt es ebenfalls. Auf der Sonnenterrasse mit Liegestühlen und Schirmen lässt sich der Urlaub genießen. Eine Pool-/Snackbar ist vorhanden. Die Unterbringung bietet ein sehr umfangreiches Outdoor-Sportprogramm mit Tennis, Beachvolleyball und Golfen sowie gegen Gebühr Radfahren/Mountainbiking. Eine Vielzahl an Sportarten steht zur Verfügung, darunter Wassersportarten wie Windsurfen, Kanufahren, Katamaranfahren, Kajakfahren, Schnorcheln und Tauchen und gegen Gebühr Wasserskifahren, Segeln, Wasseraerobic und Aqua-Fitness. Der Komplex bietet Sportfreunden auch viele Aktivitäten im Innenbereich, nämlich ein Fitnessstudio, Tischtennis, Badminton, Billard, Darts, Yoga und Aerobic. Die Anlage verfügt über einen Wellnessbereich mit einem Spa, einer Sauna, einem Dampfbad, einem Schönheitssalon, Hydrotherapie-Anwendungen und einem Solarium. Kostenpflichtig: Massage-Anwendungen. Kinder werden im Miniclub liebevoll betreut.

Verpflegung:
Die gastronomischen Einrichtungen umfassen einen Speiseraum, einen Frühstückssaal und eine Bar. Das Nichtraucherrestaurant verfügt über Kinderhochstühle. Erfrischende Drinks an der Strandbar sorgen für Wohlfühlmomente. Das Hotel bietet als buchbare Verpflegungsleistungen Übernachtung inkl. Frühstück, Halbpension und Vollpension. Ein kontinentales Buffetfrühstück garantiert einen guten Start in den Tag. Mittags und abends gibt es die Wahl zwischen à la carte und Menü. Diätgerichte, glutenfreie Mahlzeiten und Kindermenüs werden auf Wunsch zubereitet. Zusätzlich sind spezielle Verpflegungsangebote, Picknick und Snacks erhältlich. Eine besondere Attraktion ist das Showcooking. Es stehen alkoholfreie Getränke zur Auswahl.

Kreditkarten:
Folgende Kreditkarten werden in der Unterbringung akzeptiert: American Express, Visa, Diners Club, JCB und MasterCard.

Nur-Hotel-Buchungen:
Bitte beachten Sie, dass für alle Gäste ohne Wohnsitz in der EU vor allem bei "Nur Hotel Buchungen" im Zielgebiet Probleme beim Einchecken im Hotel auftreten können. In einem solchen Fall sind die Hoteliers dazu berechtigt, eine Nachzahlung vor Ort einzufordern oder die Buchung zurückzuweisen!

Einreisebestimmungen für Griechenland:
Deutsche Staatsbürger (auch Minderjährige) benötigen für die Einreise nach Griechenland einen Personalausweis, gültigen vorläufigen Personalausweis, Reisepass oder vorläufigen Reisepass. Kinder bis zu 12 Jahren können auch mit einem gültigen Kinderreisepass einreisen.

Reisedokumente außer dem vorläufigen Personalausweis dürfen seit höchstens einem Jahr abgelaufen sein. Die die Praxis einiger Fluggesellschaften bei der Kontrolle der Reisedokumente von dieser Regelung abweichen kann, sollten Sie sich vorab bei Ihrer Fluggesellschaft nach den aktuellen Bestimmungen erkundigen. 

Allein oder nur mit einem Elternteil/Sorgeberechtigten reisende Minderjährige sollten eine Einverständniserklärung der Eltern/Sorgeberechtigten bzw. des nicht mitreisenden Elternteils/Sorgeberechtigten mitführen.

Bürger anderer Staaten erkundigen sich bezüglich der Einreisebestimmungen bitte bei den zuständigen griechischen Botschaften/Konsulaten.

Quelle: Griechenland: Reise- und Sicherheitshinweise - Auswärtiges Amt (auswaertiges-amt.de)

(Stand: Januar 2024)

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od centra města Centrum 1000 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 14 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Vnitřní bazén Vnitřní bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Lednička Lednička ano
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén Dětský koutek ano
  • Tenis, Volejbal Tenis ano
  • Golf Golf ano
  • Surfování Surfování ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Bezbariérový přístup Bezbariérový přístup ano
  • Domácí zvířata povolena Domácí zvířata povolena ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Nonstop recepce Nonstop recepce ano
  • Půjčovna kol Půjčovna kol ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Načítám

Načítám mapu a popis lokality...

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 35 °C v noci 28 °C

  • Teplota vody 30 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 35 °C v noci 26 °C

  • Čtvrtek 36 °C v noci 29 °C

  • Pátek 36 °C v noci 30 °C

  • Sobota 35 °C v noci 29 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další hotely, které by vás mohly zaujmout