STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Evi

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Faliraki

Recenze

Evičerven 2018

2,4/10
Helena, pobyt s partnerem/koukvěten 2018

Moc se nám dovolená líbila, na 100%. Děkujeme.

9,7/10
Gabriela, pobyt s přátelizáří 2017

7,1/10
Jardazáří 2015

Recepční Natalja z Polska úplně nejlepší spíše vynikajicí.Personál v kuchyni milý a pracoval na 100%.Oproti loňsku ,kdy jsem byl na hotelu strava chutnější.Bohužel úklid spočívá na pokoji v tom,že vynesou pouze koš a vlasy a písek od minulých rekreantů zůstává na pokoji.Ručníky vyměnili až po urgenci na recepci.Detaily na hotelu nedoporučuji zkoumat hrůza,ale za málo peněz málo muziky....Jinak recenze hrozné,ale nesouhlasím ,protože jsem dost náročný a nebýt nevychovaných turistů z Polska a Anglie do rána bouchali dveřma a rušili ostatní do 5.00 hodin rána bylo opět super.Delegántka byla profesionální a na úrovni,přivítání na letišti moc příjemné a při odletu perfektní informace na letišti díky!!!!!!!

6/10
Tomáš, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

7/10
Barbora, pobyt s rodinoučervenec 2015

6,8/10
Miroslav, sám/akvěten 2015

Z dovolené vyjma ubytování mám ten pocit, který jsem očekával. Řecko je v krizi a podle toho to vypadá. Ale zase na druhé straně - moře je krásné a lidé milí, včetně personálu. Což se ale nedá říci o hotelových hostech s Ruska. Kdo chce mít klidnou dovolenou - tak v jejich společnosti nelze.

5,9/10
Ladislav, pobyt s partnerem/koučerven 2014

Hotel odpovídá hvězdičkám, dokonce ješ lepší než se uvádí. Personál velmi milý, neustále se uklízí jak na pokojích, ve veřejných prostorech , tak u bazénu. Delegát byl velmi milý a příjemný člověk, který nevnucoval zájezdy a půjčovny aut jak to bývá u jiných zájezdů, ale vždy ochotně sdělil veškeré možnosti.Tento zájezd nejenže splnil mé očekávání, ale ještě byl lepší, než bylo nabízeno. Vzheldem k ceně - prostě úžasné. Děkuji Vám. S pozdravem Hana Z o u b k o v á

7,7/10

O hotelu

Evi

Neoficiální popis ubytování

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.