Hotel Universal Apartamentos Laguna Garden

Hodnocení: 3/5

Španělsko, Mallorca, Canyamel

od 13 530 za os.

Vyberte termín

Vybrali jsme pro vás

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Tento graf ukazuje očekávaný vývoj cen v následujících měsících.

Každý sloupec představuje minimální cenu za osobu v daném měsíci, s možným rozdílem v délce zájezdu.

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 105 799

Umístění:
Tento aparthotel se nachází v Canyamel, přibližně 300 m od písečné pláže, na klidném místě.

Vybavení:
Přátelský personál na recepci v přijímací místnosti hostům pomůže s radami a pomocí. Trezor střeží cenný majetek hostů. Wi-Fi je k dispozici v ubytování. Turistická přepážka nabízí podporu při rezervaci výletů. Venku nabízí další prostor pro relaxaci a rekreaci zahrada. Hosté, kteří přijedou autem, mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Nabízené služby zahrnují půjčovnu aut, lékařskou službu, službu buzení, prádelnu a prádelnu na mince. Sportovně založení hosté, kteří chtějí poznávat okolní krajinu na kole, ocení půjčovnu kol. Na podporu podnikání je k dispozici fax.

Ubytování:
Klimatizace a topení zajišťují příjemnou cirkulaci vzduchu v místnostech. Většina pokojů má balkon. Jsou zde oddělené ložnice. Pro nejmenší hosty jsou k dispozici dětské postýlky. Cennosti lze bezpečně uložit do trezoru. Kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou a příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy. Nabídku služeb doplňuje telefon, televize a Wi-Fi (zdarma). V koupelně se sprchovým koutem a vanou hosté najdou fén. Hotel má rodinné pokoje a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava:
Plavecký areál s venkovními bazény a dětskou zónou je vhodný pro aktivní odpočinek a trénink vodního aerobiku. Na sluneční terase s lehátky a slunečníky si dovolenou užijete opravdu naplno. Aparthotel nabízí rozsáhlý outdoorový sportovní program s cyklistikou/horskou cyklistikou, tenisem, boccou, plážovým volejbalem, golfem a rybařením. Díky šlapadlům, projížďkám na banánu a plachtění je ubytování atraktivní i pro milovníky vodních sportů. Fitness studio a stolní tenis jsou součástí hotelové sportovní a rekreační nabídky. Ve wellness je k dispozici spa a solárium.

Jezte Pijte:
Stravovací prostor je vybaven bufetovou restaurací a barem. Polopenzi lze objednat. Každý den se podává snídaně a pestrý večerní bufet. Zvláštní atrakcí je živé vaření.
Locatie:
Dit aparthotel bevindt zich in Canyamel, op circa 300 m van het zandstrand, op een rustige plek.

Faciliteiten:
Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De kluis bewaakt waardevol eigendom van de gasten. In het verblijf is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Tot de aangeboden diensten horen een autoverhuur, een medische dienst, een wekdienst, een wasservice en een muntwasserette. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen. Ter ondersteuning van het zakendoen is een fax voorhanden.

Accommodatie:
Airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. De meeste kamers hebben een balkon. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. In de kitchenette bevinden zich een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/Entertainment:
Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Het aparthotel biedt een omvangrijk buitensportprogramma met fietsen/mountainbiken, tennis, jeu de boules, beachvolleybal, golfen en vissen aan. Met waterfietsen, bananenboot varen en zeilen is het verblijf ook aantrekkelijk voor watersportliefhebbers. Een fitnessstudio en tafeltennis maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het wellnessgedeelte staan spa en een zonnebank ter beschikking.

Eten & Drinken:
Het horecagedeelte is uitgerust met een buffetrestaurant en een bar. Er kan halfpension worden geboekt. Iedere dag worden ontbijt en een veelzijdig avondbuffet geserveerd. Een bijzondere attractie is live cooking.

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 300 m
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • Golf Golf ano
  • Dětský bazén Dětský bazén ano
  • Domácí zvířata povolena Domácí zvířata povolena ano
  • Volejbal Volejbal ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Načítám

Načítám mapu a popis lokality...

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 25 °C v noci 19 °C

  • Teplota vody 18 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 23 °C v noci 17 °C

  • Úterý 25 °C v noci 18 °C

  • Středa 23 °C v noci 18 °C

  • Čtvrtek 22 °C v noci 18 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další hotely, které by vás mohly zaujmout