Hotel Kanika Pantheon Hotel

Hodnocení: 4/5

Kypr, Limassol, Limassol

Pro tento hotel nejsou k dispozici žádné nabídky

Vybrat jiný hotel

Podobné hotely v této lokalitě

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Tento graf ukazuje očekávaný vývoj cen v následujících měsících.

Každý sloupec představuje minimální cenu za osobu v daném měsíci, s možným rozdílem v délce zájezdu.

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 9 856

Poloha

Příjemný, menší městský hotel je situován v samém srdci turistické zóny živého letoviska Limassol, jen 100 m od veřejné písčité pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v bezprostřední blízkosti ubytování (obchody, restaurace, bary, diskotéky, střediska vodních sportů, kavárny, turistické atrakce, sportoviště). Transfer z letiště trvá 40 minut. 

Vybavení

Oblíbený hotel disponuje 147 pokoji, rozmístěnými v moderní pětipatrové budově s pěkným výhledem do okolí. Klientům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou, trezory, turistickými informacemi a lobby barem, výtahy,  hlavní restaurace, stylová a la carte restaurace (tradiční i mezinárodní kuchyně), internetový koutek (za poplatek), WiFi připojení (za poplatek), společenská místnost se satelitní TV, konferenční místnost (kapacita 200 osob, moderní audiovizuální technika), kavárna, herna, úschovna zavazadel, fitness centrum, SPA centrum, sauna, vířivka, 2 venkovní bazény, dětský bazén, snack bar u bazénu, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, mini klub, sportoviště a parkoviště. 

Ubytování

Vkusně zařízené, světlé dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha nebo vana, toaleta, fén), telefonem, klimatizací, rádiem, satelitní TV, minibarem (konzumace za poplatek) a balkonem. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání (za poplatek). WiFi na pokoji je k dispozici za poplatek. Prostornější rodinné pokoje s možností až dvou přistýlek jsou na vyžádání. Všechny pokoje jsou nekuřácké. 

Strava

Polopenze obnáší snídaně a večeře podávané formou bohatého bufetu (nápoje u večeře jsou za poplatek). Hotel pořádá pravidelné tématické večeře. Hosté si mohou objednat obědy podávané formou bufetu. 

Služby

Komfortní prázdninový a business hotel si získává své hosty polohou v samém centru města nedaleko pláže, příjemným relaxačním zázemím i vynikající úrovní poskytovaných služeb.  Zajišťuje pravidelné zábavné programy pro děti i dospělé a zábavné večerní show. Umožňuje sportovní aktivity jako např. cvičení ve fitness centru, plavání, tenis, stolní tenis, boccia, šipky, vodní pólo a motorizované i nemotorizované vodní sporty na pláži (za poplatek). Pro relaxaci je určeno stylové relaxační centrum (masáže, sauna, vířivka, tělové zábaly, parní lázeň). Okolí hotelu nabízí nepřeberné množství zábavy pro děti i dospělé. 

Služby za poplatek

Internet, nápoje u večeře, obědy, sauna, služby SPA centra, konferenční služby, a la carte restaurace, trezory, dětská postýlka, vodní sporty na pláži, lehátka a slunečníky na pláži.

Pláž

Pěkná, veřejná písčitá pláž v pozvolným vstupem do moře a sezónní nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek - katamarány, kite surfing, loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech) se nachází 100 m od hotelu (přístup přes plážovou promenádu). Klientům jsou k dispozici služby plážového baru a lehátka se slunečníky (za poplatek).

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 50 m
  • Vzdálenost od centra města Centrum 10 m
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Dětský koutek, Dětský bazén Dětský koutek ano
  • Tenis Tenis ano
  • Fitness Fitness ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kavárna Kavárna ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 31 °C v noci 20 °C

  • Teplota vody 21 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 31 °C v noci 19 °C

  • Čtvrtek 33 °C v noci 18 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec