STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Elysee Hotel

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya, Oba

Recenze

Ivana, pobyt s partnerem/koučerven 2019

9/10
Pavlina, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

Uzili jsme si opravdu krasnou dovolenou :-), teple pocasi, krasne, ciste a teple more, krasne okoli, vylety, strava, ubytovani...velmi mile nas Turecko oslovilo

9,1/10
Jan, pobyt s přátelisrpen 2017

5,6/10
Honza, pobyt s přáteličerven 2017

Pokud hotel nezrenovují,rozhodně nedoporučuji.Personál chodí s nataženou rukou,jinak nezájem.

5,1/10
Barbora, pobyt s rodinouzáří 2016

5,9/10
Martin, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

7,9/10
Tomas K.září 2013

7,8/10
Jan, pobyt s rodinoučervenec 2015

Kdyby byla lepší delegátka, byla by dovolená SUPER! Smutné je, že nám ochotně radila delegátka z CK, která byla na hotelu obden, kdežto tu naší jsme viděli puze po příletu.

6,8/10
Petra, pobyt s rodinoučervenec 2015

Dovolená byla super, jediné co bych vytkla je chování slečny delegátky. V hotelu nás navštívila jen jednou, aby nám nabídla výlety. Když si nikdo výlet nekoupil, byla arogantní a otrávená, při otázkách na jiné pláže atd.. Odsekávala, že všechno je hnusné a nejlepší jsou jejich výlety. V ničem nám neporadila. Není to chyba hotelu, ten doporučuji na 100%. Byla to jedna z nejlepších dovolených.

8,5/10
Lucia, pobyt s rodinoučervenec 2015

Som maximálne spokojná a to nielen ja ale aj manžel a dcéra s dovolenkou.Určite Turecko ešte navštívime.Hodnotím len kladne pretože sme nenašli žiadne negatíva.Vybrali e si dobre.Pácilo sa nám všetko,jedbsnie s cestovkou,hotel,poloha,more a samozrejme skvelé nákupy a výlety,plávanie s delfínmi,neskutocny zážitok:)

8/10
Mirek, pobyt s partnerem/koučerven 2015

Hotel lze doporučit všem věkovým kategoriím. Celkově spokojenost.

7,6/10
motlix, pobyt s přáteličervenec 2012

Jo a z čechů jsem tam byli až na jednu rodinu sami, spíš je to německý hotel což zamrzí i potěší, mělo to své výhody.

9,4/10
Jirka, pobyt s partnerem/koukvěten 2015

Dovolená v Turecku, Alanyi a hotelu Elyseé cca 7 z 10

7,1/10
Jana, pobyt s rodinouříjen 2014

8,6/10
Doušková Jitka, pobyt s rodinousrpen 2014

Díky za krásnou dovolenou........V úterý večer jsme se vrátili z dovolené pořádanou českou CK v Turecku ( Alanya, ELYSEE HOTEL) a musím Vám napsat, že jsme byli nadmíru spokojeni. Pokoj jsme měli velmi dobře situovaný s výhledem na moře a krásné město Alanya. Jídlo bylo skvělé, personál hotelu také a hlavně bylo všude opravdu čisto. Slečna průvodkyně Pavla Kazdová byla velice vstřícná a příjemná.Celá dovolená byla pohodová, jedině co nás překvapilo, za co nemůžete ani vy ani hotel.....je chování všude přítomných Rusů .....kteří tvořili snad 85% obsazenstva hotelu.....vzájemně si "kradli" místa na lehátkách u bazénu, rozvalovali se na cizích ručnících (včetně našeho, z čeho jsem teda radost vůbec neměla).....ale bohužel to je o lidech....Nicméně chci Vám moc poděkovat a pokud budete chtít, abych přidala spokojenou recenzi na "určitý" hodnotící server, tak to ráda udělám.Aspoň se tam příště sjede více jak tři české rodiny na celý hotel a třeba budeme jednou v převaze. Děkuji

7,9/10
Ivan, pobyt s partnerem/kouzáří 2013

Pokud chcete cestovat s několika skupinami převážně holandských (neuvěřitelně hlučných) skupin důchodců a potrpíte si na krabičkovou dietu (asi 4 x za 14 dnů to bylo lepší), tak klidně je jeďte. Hotel je na nádherném místě blízko centra, výlety si užijete, ale s kulinářskými zážitky nepočítejte

5,7/10
Karel, pobyt s partnerem/kousrpen 2013

8/10
Jan Hurych, pobyt s rodinoučerven 2013

Velice spokojeni. - Pláž - nebyla úplně čistá a je poněkud obtížnější přístup do moře - kameny, stará betonová mola, neustálé vlny - pro malé děti a starší lidi může být komplikace. Moře ale čisté. - Bazén - nepříliš velký, ale v době pobytu (počátek června) zcela dostačující. Lehátka bylo potřeba si ráno obsadit, ale to bývá běžné ... :) - Stravování - velice překvapeni a nadšeni - vše bylo výborné, všeho dostatek. Nebylo nic, co by nám nechutnalo. Výborné dorty, pudinky, zákusky, polévky, zelenina, ovoce, meloun, ... Za 11 dní pobytu se jídlo nijak neopakovalo - vždy originální kombinace různých jídel. - Personál - příjemný a ochotný. - Pořádající CK - organizace na jedničku - vše proběhlo tak jak mělo, bez problémů a zádrhelů a na minutu přesně :o)

7,3/10
Kristýna, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

8,8/10
Hana, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

7,6/10

O hotelu

Elysee Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento hotel pochází z roku 1987. Objekt hostům nabízí celkem 122 pokojů. Je zde úschovna zavazadel, restaurace, bar, lékařská služba, pokojová služba a prádelna. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. V objektu se nalézá plážový bar. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. K základnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Na požádání lze zdarma přistavit přistýlku nebo dětskou postýlku. Je zde minibar a za poplatek sejf. Na pokoji je telefon a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách najdou hosté vysoušeč vlasů a telefon. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Příjemné osvěžení nabízí v horkých dnech plavecký bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V objektu lze trávit volný čas různě. Je zde fitness studio a stolní tenis a za poplatek spa, sauna, hammam a masáže. O večerní zábavu hostů se postará živá hudba. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.