STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Kolibri

7/10
7/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya, Avsallar

Recenze

Jaroslav, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

6/10
Pavlína, pobyt s partnerem/koučerven 2014

Hotel na to že má 3* tak byl v dobrém stavu a nemůžu nic vytknout až na kvanta rusky mluvívích občanů, kteří jsou snad úplně všude. V sezóně už by se tam člověk asi opravdu nedomluvil jinak než rusky. Delegátka Soňa se ukázala akorát na začátku a pak už ji nikdo neviděl. Nemá ani nástěnku v češtině jen v ruštině, neštěstí. Krom tohoto a večer otravujících komárů mi tam nic nechybělo. Super dovolená.

7,7/10
Jaroslav, pobyt s partnerem/koučerven 2014

Je to příjemný hotýlek (60 pokojů) pro toho, kdo chce opravdu relaxovat, číst knížky a vypustit z hlavy všechny starosti. Delší pobyt než týden už by mohl člověka začít nudit. Personál je velmi přátelský. Hotel je oblíbený u ruské klientely, která převažuje. Obsluhující personál hovoří jen turecky, trochu rusky a z ostatních jazyků jen to, co pochytí od hostů, ale jsou velmi přátelští a ochotní a vždy se s nimi nakonec člověk domluví a ještě je u toho legrace. Ředitel a všichni recepční jsou jazykově dobře vybaveni. Jídla je dost a stále je doplňováno. Podává se tradiční turecká strava, to znamená různé zeleninové směsi s kousky masa, mleté maso, ryby, během dne pečou v peci u pláže různé taštičky plněné zeleninou, mletým masem. Protože jsem chtěl opravdu jen relaxovat, užít si sluníčka, vody a pohody, tak moje dovolená byla taková, jakou jsem si představoval. Byl jsem spokojen a měl by být každý, kdo není chnidopich.

7/10

O hotelu

Kolibri

Neoficiální popis ubytování

Poloha

Centrum Avsallaru cca 500m, město Alanya cca 22 km. Letiště v Antalyi cca 100 km.

Vybavení

Hotel po celkové rekonstrukci. 113 pokojů, hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí, výtah, restaurace, bar, TV místnost.

Ubytování
DR: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), balkón, telefon, TV/sat., klimatizace, WiFi za poplatek, trezor za poplatek DRP: viz DR, méně výhodná poloha DRS: viz DR, prostornější DRX: viz DR s jacuzzi (pouze na vyžádání)
Stravování

viz program all inclusive

Pláž

Cca 150 m od písečnooblázkové pláže, při vstupu do moře větší kameny, doporučejeme boty do vody.

All inclusive
Snídaně, oběd a večeře formou bufetu Odpolední káva, čaj, sušenky Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00–23.00 hod.)
Odkaz
Http://www.kolibriresort.com/
Internet
Zdarma: Wifi v lobby Za poplatek: Wifi v ostatních prostorách hotelu
Poznámka

Oficiální třída: ***

Maximální obsazenost
Dvoulůžkový pokoj (DRP): 3 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí / 1 dospělý / 1 dospělý + 1 dítě Dvoulůžkový pokoj promo (DRP, DRS): 3 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí Dítě do 13 let

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.