Hotel Bellevue Aquarius

Hodnocení: 3/5

Kanárské ostrovy, Lanzarote, Puerto del Carmen

od 16 226 za os.

Vyberte termín

Vybrali jsme pro vás

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 112 029

Umístění:
Apartmánový komplex se nachází ve svahu a nabízí krásný výhled na moře. Do centra Puerto del Carmen se dostanete za pár minut pěšky a krásná písečná zátoka je vzdálena cca 700 m. Napojení na síť MHD je vzdáleno cca 400 m a pláž cca 100 m. Letiště je vzdáleno cca 15 km.

Vybavení:
Apartmánový hotel nabízí 167 apartmánů rozmístěných na 6 podlažích, přístupných výtahem. Vícejazyčný personál recepce v prostoru recepce vám pomůže s přihlášením a odhlášením. K vybavení patří směnárna a bankomat. Hosté si mohou zarezervovat výlety na přepážce s turistickými informacemi. Ubytování má bezbariérové zařízení. V hotelu je také TV místnost. Pokud hosté přijedou autem, mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Nabízené služby zahrnují půjčovnu aut, lékařskou pomoc, pokojovou službu a prádelnu na mince. Pro komunikaci nebo obchodní činnost lze poskytnout fax.

Ubytování:
Ventilátor zajišťuje příjemné klima v místnostech. K dispozici jsou také dětské postýlky a přistýlky. Hosté si mohou za poplatek uložit své cennosti v trezoru. K dispozici je také lednice a mikrovlnná trouba. Pro větší pohodlí hostů je k dispozici žehlicí souprava. K vybavení patří připojení k internetu, telefon a TV s kabelovým příjmem. V koupelnách je k dispozici vysoušeč vlasů. Rezervovat lze i bezbariérové pokoje s bezbariérovou koupelnou. Apartmánový hotel nabízí 167 nekuřáckých a kuřáckých pokojů.

Sport/zábava:
Zatímco dospělí si zaplavou pár kol ve venkovním bazénu (za poplatek), děti si přijdou na své v brouzdališti. Ubytování nabízí mnoho různých sportovních aktivit, jako je boccia a za poplatek tenis, minigolf, golf, paragliding, rybaření a jízda na koni. K dispozici jsou různé sporty, včetně vodních sportů, jako je jízda na motorovém člunu a šnorchlování a za poplatek vodní lyžování, windsurfing, jízda na šlapadlech, jízda na banánu, plachtění a potápění. Hotel nabízí řadu indoorových sportovních aktivit, jako je stolní tenis a šipky, stejně jako badminton a squash (za poplatek). Wellness nabídka apartmánového hotelu zahrnuje lázně a solárium.

Stravování:
Na výběr jsou různé možnosti stravování, jako je bufetová restaurace, kavárna a bar.Ubytování nabízí objednatelné cateringové služby včetně přenocování včetně snídaně, polopenze, plné penze a all inclusive. Hotel nabízí také občerstvení. Zvláštní atrakcí je show cooking. Apartmánový hotel nabízí řadu alkoholických i nealkoholických nápojů.

Kreditní karty:
Přijímáme následující kreditní karty: American Express, Visa a MasterCard.

Pouze rezervace hotelu:
Vezměte prosím na vědomí, že všichni hosté, kteří nemají bydliště v EU, mohou mít problémy s odbavením v hotelu, zejména u „rezervací pouze pro hotel“ v cílové oblasti. V takovém případě jsou hoteliéři oprávněni požadovat doplatek na místě nebo rezervaci odmítnout!

Vstupní požadavky Španělsko:
Němečtí občané (včetně nezletilých) potřebují ke vstupu do Španělska občanský průkaz, platný dočasný občanský průkaz, cestovní pas nebo dočasný pas. Děti do 12 let mohou do země vstoupit i s již vydaným dětským pasem až do vypršení jeho platnosti.

Jiné cestovní doklady než dočasný občanský průkaz nesmějí mít platnost delší než jeden rok. V souladu s platnými španělskými předpisy pro bezpečnost letectví je však pro přepravu obecně vyžadován platný identifikační doklad.

Nezletilí , kteří cestují bez doprovodu rodiče/zákonného zástupce a mají španělské občanství (včetně německo-španělských dvojích státních příslušníků), potřebují k opuštění země výstupní povolení (Permiso de viaje para menores).

Občané jiných zemí by se měli informovat o vstupních požadavcích na příslušné španělské ambasádě nebo generálním konzulátu.

Zdroj: Španělsko: Cestovní a bezpečnostní informace – Federální ministerstvo zahraničí (auswaertiges-amt.de)

 

(Od ledna 2024)
Lage:
Der Apartmentkomplex ist an einem Hang gelegen und bietet eine wunderschöne Aussicht auf das Meer. Man erreicht in wenigen Gehminuten das Zentrum von Puerto del Carmen und nach ca. 700 m eine herrliche Sandbucht. In ca. 400 m Entfernung befindet sich ein Anschluss an das öffentliche Verkehrsnetz und in ca. 100 m der Strand. Den Flughafen erreicht man nach etwa 15 km.

Ausstattung:
Das Apartmenthotel bietet 167 Apartments auf 6 Etagen, die mit einem Aufzug erreichbar sind. Das mehrsprachige Personal an der Rezeption im Empfangsbereich steht zur Seite beim Ein- und Auschecken. Zur Einrichtung gehören eine Wechselstube und ein Geldautomat. Zur Buchung von Ausflügen steht den Gästen ein Tourdesk zur Verfügung. Die Unterbringung verfügt über rollstuhlgerechte Einrichtungen. Zur weiteren Einrichtung des Hotels zählt ein TV-Raum. Bei einer Anreise mit dem Auto können die Gäste dieses in einer Garage oder auf dem Parkplatz parken. Zu den gebotenen Leistungen gehören eine Autovermietung, medizinische Betreuung, ein Zimmerservice und eine Münzwäscherei. Bei der Kommunikation oder zur Ausführung geschäftlicher Tätigkeiten kann ein Faxgerät zur Verfügung gestellt werden.

Unterbringung:
Ein Ventilator sorgt in den Zimmern für ein behagliches Raumklima. Auch Baby- und Zustellbetten können zur Verfügung gestellt werden. Ihre Wertsachen können die Gäste gegen Gebühr in einem Safe deponieren. Auch ein Kühlschrank und eine Mikrowelle sind vorhanden. Ein Bügelset ist für den zusätzlichen Komfort der Gäste verfügbar. Die Ausstattung wird von einem Internetzugang, einem Telefon und einem TV-Gerät mit Kabelempfang abgerundet. In den Badezimmern ist ein Haartrockner vorhanden. Außerdem sind rollstuhlgerechte Zimmer mit barrierefreiem Badezimmer buchbar. Das Apartmenthotel bietet 167 Nichtraucher- und Raucherzimmer.

Sport/Unterhaltung:
Während die Erwachsenen im Außenpool ein paar Runden schwimmen (gegen Gebühr), kommen die Kinder im Planschbecken auf ihre Kosten. Sportliche Abwechslung bieten viele verschiedene Sportaktivitäten, die in der Unterbringung angeboten werden, wie z.B. Boccia und gegen Gebühr Tennis, Minigolf, Golfen, Paragliding, Angeln und Reiten. Eine Vielzahl an Sportarten steht zur Verfügung, darunter Wassersportarten wie Motorbootfahren und Schnorcheln und gegen Gebühr Wasserskifahren, Windsurfen, Tretbootfahren, Bananenbootfahren, Segeln und Tauchen. Das Hotel bietet eine Vielzahl an Möglichkeiten zur sportlichen Aktivität im Indoor-Bereich, z.B. Tischtennis und Darts sowie gebührenpflichtig Badminton und Squash. Zum Wellnessangebot des Apartmenthotels gehören ein Spa und ein Solarium.

Verpflegung:
Es stehen verschiedene gastronomische Einrichtungen zur Auswahl, wie ein Buffetrestaurant, ein Café und eine Bar. Die Unterbringung bietet als buchbare Verpflegungsleistungen Übernachtung inkl. Frühstück, Halbpension, Vollpension und All-Inclusive. Darüber hinaus stellt das Hotel Snacks bereit. Eine besondere Attraktion ist das Showcooking. Das Apartmenthotel führt ein Sortiment alkoholischer und alkoholfreier Getränke.

Kreditkarten:
Folgende Kreditkarten werden akzeptiert: American Express, Visa und MasterCard.

Nur-Hotel-Buchungen:
Bitte beachten Sie, dass für alle Gäste ohne Wohnsitz in der EU vor allem bei "Nur Hotel Buchungen" im Zielgebiet Probleme beim Einchecken im Hotel auftreten können. In einem solchen Fall sind die Hoteliers dazu berechtigt, eine Nachzahlung vor Ort einzufordern oder die Buchung zurückzuweisen!

Einreisebestimmungen Spanien:
Deutsche Staatsbürger (auch Minderjährige) benötigen für die Einreise nach Spanien einen Personalausweis, gültigen vorläufigen Personalausweis, Reisepass oder vorläufigen Reisepass. Kinder bis zu 12 Jahren können auch mit einem bereits ausgestellten Kinderreisepass bis zum Ablauf dessen Gültigkeit einreisen.

Reisedokumente außer dem vorläufigen Personalausweis dürfen seit höchstens einem Jahr abgelaufen sein. Allerdings ist gemäß geltender spanischer Luftsicherheitsbestimmungen generell ein gültiges Ausweisdokument zur Beförderung notwendig. 

Minderjährige, die ohne die Begleitung eines Elternteils/Sorgeberechtigten reisen und die spanische Staatsangehörigkeit besitzen (auch deutsch-spanische Doppelstaater) benötigen für die Ausreise eine Ausreisegenehmigung (Permiso de viaje para menores).

Bürger anderer Staaten erkundigen sich zu den Einreisebestimmungen bitte bei der zuständigen spanischen Botschaft bzw. bei den Generalkonsulaten.

Quelle: Spanien: Reise- und Sicherheitshinweise - Auswärtiges Amt (auswaertiges-amt.de)

 

(Stand: Januar 2024)

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 10 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 10 km
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • TV TV ano
  • Lednička Lednička ano
  • Tenis Tenis ano
  • Golf Golf ano
  • Surfování Surfování ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Bar Bar ano
  • Bezbariérový přístup Bezbariérový přístup ano
  • Dětský bazén Dětský bazén ano
  • Domácí zvířata povolena Domácí zvířata povolena ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Nonstop recepce Nonstop recepce ano
  • Kuchyňský kout Kuchyňský kout ano

Recenze ubytování

Hodnocení 3,7 / 5
Invia

Dobré (na základě 11 hodnocení)

Ubytování 3,4 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 3,9 / 5

Cena 3,9 / 5

Původ recenzí: Je-li recenze označena jako "ověřená recenze", prokazatelně pochází od našeho zákazníka.

Tento hotel je 52. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 455 v Lanzarote.

Renata

Hodnocení 2,5 / 5

Ověřená recenze (Invia.cz) Datum pobytu 4.4. - 11.4.2024 Hodnoceno: Duben 2024

Bellevue Aquarius Hodnocení: 3/5 Kanárské ostrovy, Lanzarote

Hotel bez výtahu.pro starší lidi s pohybovym problémem nedoporučuji.za všechno se platí.(tv,internet za 20 eu funguje jen u recepce.co se týká kuchyně.kuchar by se měl naučit ochucovat jidlo a maso vetsinou suche)

Hotel bez výtahu.pro starší lidi s pohybovym problémem nedoporučuji.za všechno se platí.(tv,internet za 20 eu funguje jen u recepce.co se týká kuchyně.kuchar by se měl naučit ochucovat jidlo a maso vetsinou suche)

Ubytování 2,5 / 5

Strava 2,5 / 5

Okolí 3,0 / 5

Cena 2,0 / 5

Ubytování
Pokoj 1 den v koupelně pobíhal šváb a na pristylce z matrace lezlo kovové pero.museli jsme ji obrátit.nedalo se jinak spát.

Strava
Strava bez chuti.maso vysušene. Nejlepší byly snídaně.Jinak v okolí jsme ochutnali pizzu.byla vynikajici

Služby hotelu
Recepční ochotni.mili obsluha taky

Pláž
K pláži to bylo asi 1 km procházkou.plaze ciste a oceán nádherný..

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Lucia M.

Hodnocení 4,0 / 5

Ověřená recenze (Invia.sk) Datum pobytu 16.2. - 24.2.2024 Hodnoceno: Únor 2024

Bellevue Aquarius Hodnocení: 3/5 Kanárské ostrovy, Lanzarote

Za nás dobrý pomer cena vs. kvalita. Vacsie ubytovanie, vhodne pre rodinu s malými deťmi, s mini kuchynkou a výhľadom na more.

Za nás dobrý pomer cena vs. kvalita. Vacsie ubytovanie, vhodne pre rodinu s malými deťmi, s mini kuchynkou a výhľadom na more.

Ubytování 3,8 / 5

Strava 3,5 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Izby sú staršie, kúpeľňa zapácha, vedeli sme to dopredu, nie je to katastrofa. Bez klimatizácie, izby sú vo februári skôr chladnejšie, ale nebola zima. Nádherný vyhlad.

Strava
Strava bola fajn, nič nikdy nechýbalo, dalo sa vybrať, vždy boli ryby.

Služby hotelu
Nie sme zrovna hoteloví zákazníci, využili sme laundry - 5€ pranie/5€ sušenie (resp sususiak na izbe free).

Animácie nevyužívame, ani nejaké výlety, neviem posudit. Upratovanie bolo ok.

Pláž
Mali sme požičané auto, chodili sme na pláž, kam sme chceli. V okoli hotela je veľa plazi, prvé 3 cca 10 min peši a sú fajn, na kúpanie naj, lebo sú malé a nefuka tam ako na veľkých a otvorených plážach. Poloha hotela bola vynikajúca.

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Filtrovat recenze

Renata

Hodnocení 2,5 / 5

Ověřená recenze (Invia.cz) Datum pobytu 4.4. - 11.4.2024 Hodnoceno: Duben 2024

Bellevue Aquarius Hodnocení: 3/5 Kanárské ostrovy, Lanzarote

Hotel bez výtahu.pro starší lidi s pohybovym problémem nedoporučuji.za všechno se platí.(tv,internet za 20 eu funguje jen u recepce.co se týká kuchyně.kuchar by se měl naučit ochucovat jidlo a maso vetsinou suche)

Hotel bez výtahu.pro starší lidi s pohybovym problémem nedoporučuji.za všechno se platí.(tv,internet za 20 eu funguje jen u recepce.co se týká kuchyně.kuchar by se měl naučit ochucovat jidlo a maso vetsinou suche)

Ubytování 2,5 / 5

Strava 2,5 / 5

Okolí 3,0 / 5

Cena 2,0 / 5

Ubytování
Pokoj 1 den v koupelně pobíhal šváb a na pristylce z matrace lezlo kovové pero.museli jsme ji obrátit.nedalo se jinak spát.

Strava
Strava bez chuti.maso vysušene. Nejlepší byly snídaně.Jinak v okolí jsme ochutnali pizzu.byla vynikajici

Služby hotelu
Recepční ochotni.mili obsluha taky

Pláž
K pláži to bylo asi 1 km procházkou.plaze ciste a oceán nádherný..

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Lucia M.

Hodnocení 4,0 / 5

Ověřená recenze (Invia.sk) Datum pobytu 16.2. - 24.2.2024 Hodnoceno: Únor 2024

Bellevue Aquarius Hodnocení: 3/5 Kanárské ostrovy, Lanzarote

Za nás dobrý pomer cena vs. kvalita. Vacsie ubytovanie, vhodne pre rodinu s malými deťmi, s mini kuchynkou a výhľadom na more.

Za nás dobrý pomer cena vs. kvalita. Vacsie ubytovanie, vhodne pre rodinu s malými deťmi, s mini kuchynkou a výhľadom na more.

Ubytování 3,8 / 5

Strava 3,5 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Izby sú staršie, kúpeľňa zapácha, vedeli sme to dopredu, nie je to katastrofa. Bez klimatizácie, izby sú vo februári skôr chladnejšie, ale nebola zima. Nádherný vyhlad.

Strava
Strava bola fajn, nič nikdy nechýbalo, dalo sa vybrať, vždy boli ryby.

Služby hotelu
Nie sme zrovna hoteloví zákazníci, využili sme laundry - 5€ pranie/5€ sušenie (resp sususiak na izbe free).

Animácie nevyužívame, ani nejaké výlety, neviem posudit. Upratovanie bolo ok.

Pláž
Mali sme požičané auto, chodili sme na pláž, kam sme chceli. V okoli hotela je veľa plazi, prvé 3 cca 10 min peši a sú fajn, na kúpanie naj, lebo sú malé a nefuka tam ako na veľkých a otvorených plážach. Poloha hotela bola vynikajúca.

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Dita F.

Hodnocení 4,0 / 5

Ověřená recenze (Invia.cz) Datum pobytu 16.2. - 23.2.2024 Hodnoceno: Únor 2024

Bellevue Aquarius Hodnocení: 3/5 Kanárské ostrovy, Lanzarote

Celková spokojenost

Celková spokojenost

Ubytování 3,5 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 4,0 / 5

Ubytování
Ubytování pěkné, i když zařízení starší a museli jsme si vyjednat přidání jedné postele, protoze rozložením gauče vzniklo jednolůžko (místo avizovaného dvojlůžka), kam se dvě děti nemohly vejít

Strava
Připlatili jsme si snídaně, byly skvělé a levné

Pláž
Pláž krásná, čistá

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Piotr K.

Hodnocení 4,0 / 5

Ověřená recenze (Travelplanet.pl) Datum pobytu 28.10. - 4.11.2023 Hodnoceno: Listopad 2023

Bellevue Aquarius Hodnocení: 3/5 Kanárské ostrovy, Lanzarote

100% spokojen. Cena je adekvátní nabídce.

100% spokojen. Cena je adekvátní nabídce.

Ubytování 4,0 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 4,0 / 5

Ubytování
Studio apartmán. pro někoho, kdo jen spí v hotelu bez jakýchkoliv výhrad. Velkou výhodou je kuchyně s mikrovlnnou troubou, lednicí a rychlovarnou konvicí. V koupelně je pro mě navíc vana místo sprchového koutu.

Strava
Jídlo bylo rozmanité a chutné - bez výhrad.

Služby hotelu
Obsluha velmi milá a ochotná.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Miriam Buchová

Hodnocení 3,4 / 5

Ověřená recenze (Invia.sk) Datum pobytu 25.6. - 2.7.2022 Hodnoceno: Červenec 2022

Bellevue Aquarius Hodnocení: 3/5 Kanárské ostrovy, Lanzarote

Hotel je starší čo sa odzrkadľuje aj na nábytku v apartmánoch. Kúpeľňa dosť v zlom stave / pleseň, šváby/Pozitívne na apartmáne bola terasa s výhľadom na more. Wifi je spoplatnená 20 €/ na týždeň/ pre 1 osobu.

Inak personál hotela bol veľmi príjemný a milý. Strava bola dobrá a pestrá.

Najbližšia pláž od hotela sa nachádza cca.300 m. Pláže sú čisté.

Hotel je starší čo sa odzrkadľuje aj na nábytku v apartmánoch. Kúpeľňa dosť v zlom stave / pleseň, šváby/Pozitívne na apartmáne bola terasa s výhľadom na more. Wifi je spoplatnená 20 €/ na týždeň/ pre 1 osobu.

Inak personál hotela bol veľmi príjemný a milý. Strava bola dobrá a pestrá.

Najbližšia pláž od hotela sa nachádza cca.300 m. Pláže sú čisté.

Ubytování 2,5 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 3,0 / 5

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Načítám

Načítám mapu a popis lokality...

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 25 °C v noci 18 °C

  • Teplota vody 19 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 28 °C v noci 17 °C

  • Čtvrtek 27 °C v noci 18 °C

  • Pátek 26 °C v noci 20 °C

  • Sobota 25 °C v noci 19 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další hotely, které by vás mohly zaujmout