Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/portugalsko/cestovani/covid_19.html

Hotel Dom Pedro Golf

Hodnocení: 4/5

Portugalsko, Algarve, Vilamoura

Pro tento hotel nejsou k dispozici žádné nabídky

Vybrat jiný hotel

Podobné hotely v této lokalitě

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 23 495

Poloha

Nově zrekonstruovaný, moderní hotelový resort je situován 500 m centra známého golfového letoviska Vilamoura v blízkosti krásné písčité pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v centru města, které je pohodlně dostupné bezplatnou kyvadlovou dopravou (obchody, restaurace, střediska vodních sportů, tradiční trh, turistické atrakce, bary). Milovníci golfu ocení několik moderních golfových hřišť, vzdálených jen několik minut jízdy od ubytování (hřiště Vilasol dostupné kyvadlovou dopravou). Mezinárodní letiště Faro je vzdáleno 20 km od ubytování.

Vybavení

Živý plážový resort disponuje 261 pokoji, rozmístěnými v nově zrekonstruované sedmipatrové budově obklopené pečlivě udržovanou zahradou. Klientům je k dispozici vzdušná vstupní hala s recepcí, trezory, turistickými informacemi a lobby barem, výtahy, hlavní restaurace, a la carte restaurace (grilované speciality, mezinárodní kuchyně), internetový koutek (za poplatek), společenská místnost se satelitní TV, úschovna zavazadel, kadeřnictví, sauna, masážní salón, kosmetický salón, herna, konferenční místnost (moderní audiovizuální technika), 3 velké venkovní bazény, dětský bazén, snack bar u bazénu, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, sportoviště a parkoviště.

Ubytování

Komfortně zařízené, prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha nebo vana, toaleta, fén, župany, kosmetické přípravky), telefonem, klimatizací, rádiem, satelitní TV, minibarem (konzumace za poplatek), trezorem (za poplatek) a balkonem (výhled do zahrady nebo na oceán). Prostornější rodinné pokoje s možností až dvou přistýlek jsou na vyžádání. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání. WiFi na pokoji je k dispozici zdarma. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Strava

Snídaně podávané formou bohatého bufetu. Hosté se mohou stravovat v hotelové a la carte restauraci (tradiční i mezinárodní kuchyně). U večeře je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty u mužů).

Služby

Velmi dobře vedený hotelový resort si získává své hosty polohou v blízkosti krásné pláže i golfových hřišť, přátelskou kosmopolitní atmosférou i pestrou nabídkou poskytovaných služeb a jejich vynikající úrovní. Organizuje animační programy pro děti i dospělé a zábavná večerní vystoupení (živá hudba, taneční večery). Umožňuje sportovní aktivity jako např. stolní tenis, tenis, plavání, cvičení ve fitness centru, šipky, volejbal, plážový volejbal a za poplatek golf či motorizované i nemotorizované vodní sporty na pláži. Pro relaxaci je určena sauna, masážní salón, kadeřnictví, kosmetický salón a velké venkovní bazény s opalovacími terasami.

Služby za poplatek

Masáže, sauna, solárium, kosmetický salón, kadeřnictví, internet, hlídání dětí, vodní sporty na pláži.

Pláž

Krásná, dlouhá písčitá pláž (jemný bílý písek) s pozvolným vstupem od oceánu a průzračně čistou vodou se nachází 200 m od resortu (přístup přes místní komunikaci). Klientům jsou k dispozici služby plážového baru, střediska vodních sportů a lehátka se slunečníky (za poplatek).

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 300 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 25 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar Minibar ano
  • Dětské hřiště Dětské hřiště ano
  • Tenis Tenis ano
  • Golf Golf ano

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 17 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec