STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Paradise Beach

Srí Lanka, Negombo

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Paradise Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel hostům nabízí celkem 62 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (zdarma). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna a bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté, kteří přijeli svým autem, mohou (zdarma) využít parkoviště (záleží na aktuální obsazenosti parkoviště). Hotel nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, pokojovou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. Při obchodních záležitostech je možné využít sekretářských služeb.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ventilátor a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Za poplatek je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde sejf a pracovní stůl. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V koupelnách najdou hosté kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou využít terasu, lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole, plážový volejbal a volejbal. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - plachtění, jízda na katamaránu a potápění. Hosté mohou sportovat i uvnitř hotelu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník a squash. Objekt nabízí mnoho sportovních a volnočasových aktivit, například spa a masáže. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Podávají se snídaně, obědy a večeře. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.