STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Riagor

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Anna , pobyt s partnerem/koučervenec 2023

7,7/10

O hotelu

Riagor

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Do všech podlaží se hosté dostanou rychle a pohodlně výtahem. V hotelu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Objekt nabízí celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, pokojovou službu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Také je zde sejf a minibar. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je vysoušeč vlasů. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase jsou pro hosty připravena lehátka. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například tenis, fitness studio, kulečník, gymnastika, sauna, kosmetický salon a masáže. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně nebo obědy. Připravit je možné také speciální jídla, například vegetariánská jídla.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.