STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Calablanca

Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, Palma de Mallorca

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Calablanca

Neoficiální popis ubytování

Cena obsahuje
  • - ubytování na 7 nocí/osoba
  • - transfer z letiště do ubytování
  • - transfer z ubytování na letiště, včetně letištních tax
  • - zpáteční letenka Praha/Palma de Mallorca
  • - letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek
Cena neobsahuje
  • - pobytová taxa (cca 0,55-2,2 EUR/osoba/den)
  • - dětská postýlka: 6€/den
  • - trezor: 3€/den
  • - pojištění
Poznámka

- odlety z Prahy, na vyžádání možný odlet z Vídně
- termíny a počet nocí jsou variabilní, lze upravit na přání klienta, cena je orientační v daném termínu a při nejnižším tarifu letenek, v případě změny cen letenek na trhu se cena může změnit v závislosti aktuální ceny letenky v době knihování
- uvedená cena za osobu platí při plném obsazení apartmánu, neobsazená lůžka nutno doplatit

Apartmány Calablanca

POLOHA: Apartmány Calablanca se nachází v Palmanově přímo u pláže. Palmanova je vzdálená od letiště 22 minut autem. Palmanova je klidná část, která je vhodná pro rodiny s dětmi. Apartmány se nachází pár metrů od hlavní ulice, kde jsou restaurace, bary, obchody, suvenýry, menší supermarkety. Palmanova se nachází v zálivu, tudíž je zde klidné moře, bez velkých vln, bílá písečná pláž s možností pronájmutí lehátek s deštníkem, nebo je zde možnost bezplatně si lehnout do první linie na vlastní osušky. Vedle Palmanovi se nachází jeden z nějkrásnějších přístavů Puerto Portals a hlaní město Palma je vzdálené 15km. Do centra se dostanete taxíkem a nebo autobusem-autobusová zastávka je vzdálená 5 minut od apartmánů Calablanca.

UBYTOVÁNÍ: Všechny apartmány mají posezení, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Součástí všech je balkon s výhledem na moře a hory. Mají ložnici s manželskou postelí a koupelnu. Na místě si můžete pronajmout auto, jízdní kola a motorky.

APARTMÁNY:

Studio 2+1 - 1 ložnice: rozloha 32m², 2x jednolůžková postel, v obývacím pokoji rozkládací pohovka. Plně vybavené studio s terasou s balkonem a výhledemna ulici/hory. Má dvě samostatná lůžka (šířka 90cm), rozkládací pohovka je v obývacím pokoji, vlastní koupelna a kuchyňský kout plně vybavený lednicí, mikrovlnou troubou a veškerým potřebným nádobím. Má klimatizaci, satelitní TV a bezplatné Wi-Fi. Za příplatek je k dispozici dětská postýlka (6€/den) a trezor (3€/den). Kapacita je max. 2 dospělí a 1 dítě do 12 let.

Apartmán BILO 4 s výhledem na moře - 37m², 2x jednolůžková postel, v obývacím pokoji rozkládací pohovka. Apartmán s terasou s výhledem na záliv Palmanova. Pokoj se samostatnými postelemi má šířku 9*0 cm a obývací pokoj s rozkládací postelí, vlastní koupelnou a plně vybaveným kuchyňským koutem s lednicí, mikrovlnou troubou a veškerým potřebným nádobím. Je vybaven klimatizací, satelitní TV a bezplatné WiFi. Za příplatek je k dispozici dětská postýlka (6€/den) a trezor (3€/den). Kapacita je max. 3 dospělí a 1 dítě do 12 let.

Apartmán Superior TRILO 4 s výhledem na moře - 40m², 2x jednolůžková postel, 1x manželská postel. Apartmán s terasou výhledem na záliv Palmanova. Má dvě ložnice, jednu se svěma samostatnými postelemi (šířka 90cm) a druhou manželskou postelé velikosti Queen (135 cm). Má také obývací pokoj, vlastní koupelnu a kuchyňský kout plně vybavený lednicí, mikrovlnou troubou a veškerým potřebným nádobím. Je vybaven klimatizací, satelitní TV a bezplatná WiFi. Za příplatek je k dispozici dětská postýlka (6€/den) a trezor (3€/den). Kapacita je max 3 dospělí a jedno dítě do 12 let.

Apartmán BILO 4 - 37m², 2x jednolůžková postel, v obývacím pokoji je rozkládací pohovka. Apartmán s výhledem na moře a hory. Ložnice s oddělenými postelemi s výhledem na záliv Palmanova. Má také vlastní koupelnu a kuchyňský kout plně vybavený lednicí, mikrovlnou troubou a veškerým potřebným vybavením. Apartmán je vybaven klimatizací, satelitní TV a bezplatným WiFi. Za příplatek je k dispozici dětská postýlka (6€/den) a trezor (3€/den). Maximální kapacita jsou 3 dospělí a 1 dítě do 12 let.

STRAVA: vlastní

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.