STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Grazia Alla Scannella

Itálie, Neapolský záliv, Ischia

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Grazia Alla Scannella

Neoficiální popis ubytování

Grazia alla Scannella

Hotel se nachází na klidném místě, na útesu nad zátokou La Scannella. Z teras hotelu je nádherný výhled na zátoku, moře a Pontinské ostrovy. Zátoka Sorgeto s termálními prameny vyvěrajícími na pláži a přírodnímy "bazénky" z vyvřelé lávy, naplněnými smísenou termální a mořskou vodou, je od hotelu vzdálena cca 2 km. Krásná pláž Citara a známý termální park Poseidonovy zahrady, turecké lázně, jsou vzdáleny cca 4,5 km.

Pokoje: 66 prostorných zrekonstruovaných pokojů, všechny s balkonem nebo terasou, několika typů:

STANDARD - 15 m2, koupelna se sprchou nebo vanou, SAT-TV, klimatizace, WiFi, trezor, minibar za poplatek.

COMFORT S BOČNÍM VÝHLEDEM NA MOŘE - 20 m2, koupelna se sprchou nebo vanou, SAT-TV, klimatizace, WiFi, trezor, minibar za poplatek.

SUPERIOR S PŘÍMÝM VÝHLEDEM NA MOŘE - 20 m2, koupelna se sprchou nebo vanou, SAT-TV, klimatizace, WiFi, trezor, minibar za poplatek.

JUNIOR SUITE S BOČNÍM VÝHLEDEM NA MOŘE - 20 m2, koupelna se sprchou nebo vanou, SAT-TV, klimatizace, WiFi, trezor, minibar za poplatek.

JUNIOR SUITE S PŘÍMÝM VÝHLEDEM NA MOŘE- 30 m2, koupelna se sprchou nebo vanou, SAT-TV, klimatizace, WiFi, trezor, minibar za poplatek.

SUITE - 40 m2, koupelna se sprchou nebo vanou, SAT-TV, klimatizace, WiFi, trezor, minibar za poplatek, terasa o velikosti 25 m2.


Jednolůžkový pokoj - 15 m2, koupelna se sprchou nebo vanou, SAT-TV, klimatizace, WiFi, trezor, minibar za poplatek. Je možný v typu STANDARD, COMFORT A SUPERIOR.

Strava:
- snídaně formou bohatého sladkého a slaného bufetu, káva, čaj, džusy.
- večeře za příplatek - kombinace tradiční místní a středomořské kuchyně, s využitím řady surovin z vlastní hotelové zahrady.

Služby:

1x venkovní bazén, 1x vnitřní bazén, ZDARMA hotelová doprava do Foria a na pláž Citara v předem stanovených časech, vlastní léčebné a kosmetické oddělení - krytý bazén, emoční sprcha, senzorická sprcha, Kneippův chodník, posilovna. Kosmetické a léčebné procedury za poplatek.

Destinace

Největší obec Forio se rozkládá na celém západním pobřeží ostrova. Vzhledem ke své poloze u otevřeného moře bylo Forio ve středověku vystaveno mnoha zničujícím útokům pirátů. Z bývalých strážních věží je nejznámější nejstarší věž Il Torrione v přístavu, která se stala jedním ze symbolů města. Nejvýznamnější z mnoha kostelů ve Foriu je San Vito, který je zasvěcen patronovi města. Jeho svátek se slaví v polovině června. Nejznámějším kostelem ostrova je však bezpochyby Santa Maria del Soccorso na malém mysu za přístavem, který vyprovází již od raného středověku místní rybáře a námořníky při jejich cestách po moři. Tento symbol Foria se proslavil díky fi lmu Nebožtíci přejí lásce. Forio je nejoblíbenějším cílem turistů díky své poloze a velkému množství písečných pláží - Citara, Cava dell´Isola, Chiaia, San Francesco. Honosí se největším termálním parkem Giardini Poseidon, který se rozkládá v zátoce Citara na celkové ploše 60.000 m2. Milovníkům botaniky se nabízí překrásná zahrada La Mortella či kaktusová zahrada Ravino. Symboly města a zajímavými přírodními scenériemi jsou "Zamilované kameny", středověké strážní věže či tufový "Orel" a další.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.