STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Oasis Hotel & Bungalows

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Afandou

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Oasis Hotel & Bungalows

Neoficiální popis ubytování

Popis
Rodinný hotel postavený ve stylu místní tradiční architektury leží uprostřed krásné zahrady plné květin, olivovníků, banánovníků a palem. Pěkná dlouhá oblázková pláž situovaná u vesničky Afandou (Řecko, Rhodos) s pozvolným vstupem do moře, průzračně čistou vodou a sezónní nabídkou vodních sportů (za poplatek) se nachází 800 m od ubytování, k dispozici jsou zde rovněž lehátka a slunečníky (za poplatek). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí s možností pronájmu sejfu (za poplatek), Wi-Fi v lobby zdarma, restaurace, bar, bazén s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén a dětské hřiště. Sportovně založení klienti mohou využít nabídku stolního tenisu a kulečníku, milovníci golfu ocení 3 km vzdálené moderní golfové hřiště. Centrum Afandou s nákupními možnostmi, tavernami a bary je vzdáleno cca 1 km, živější Faliraki s vyhlášeným aquaparkem je vzdáleno 5 km. Do hlavního města Rhodos můžete pohodlně dojet místní autobusovou dopravou. Doporučujeme také zapůjčení auta, hotel je ideálním výchozím místem k poznávání přírodních i historických krás celého ostrova. Tento hotel je ideálním místem pro nenáročné klienty, kteří vyhledávají klid, ticho a samotu a chtějí strávit pohodovou a ničím nerušenou dovolenou plnou odpočinku s knížkou v ruce.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (za poplatek), lednice, TV/SAT, Wi-Fi, koupelna a balkon nebo terasa. Rodinné pokoje s možností 2 přistýlek - 2 oddělené místnosti (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace (za poplatek), lednice, TV/SAT, Wi-Fi, koupelna a balkon nebo terasa. Jednolůžkové pokoje (max. obsazenost 1 dospělá osoba), klimatizace (za poplatek), lednice, TV/SAT, Wi-Fi, koupelna a balkon nebo terasa.
Stravování
All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Odpolední snack, káva, čaj, sušenky. Neomezená konzumace místních nealkoholických a alkoholických nápojů (10:00-22:30).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.