STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Baia Bodrum

Turecko, Egejská riviéra, Bodrum a okolí

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Baia Bodrum

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Objekt se nachází v jedné z nejkrásnějších zátok v oblasti Bodrumu a nabízí dovolenou na nejvyšší úrovni. Díky své poloze poskytuje hostům okouzlující výhled na moře a okolí. Nachází se přibližně v 10 minutách jízdy od hotelu. 19 km od centra Bodrumu a přibližně 48 km od letiště. Hotel prošel v roce 2021 rekonstrukcí.

.
Pláž

Písečná pláž s molem dlouhým cca 250 m a širokým cca 45 cm. Plážové osušky, lehátka a slunečníky zdarma.

K dispozici pro hosty

Hodinová recepce, úschovna zavazadel, turistická informační kancelář, hlavní restaurace, restaurace "La Vela" a la carte (oběd formou bufetu v ceně, jídla a la carte za příplatek), lobby bar, bar u bazénu, snack bar, bar "Pier" s koktejly. Za příplatek: prádelna, lékař na telefonu, fotograf, půjčovna aut, restaurace a la carte, telefon, kadeřnictví, butik, tržnice, obchod s koženým zbožím, fotoateliér, konferenční místnosti, směnárna.

.
Internet

V celém objektu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Ultra All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), oběd (12:00-17:00), večeře (19:00-22:00), pozdní svačina (00:00-01:00). Občerstvení, zákusky, káva a čaj v kavárně (10:00-18:00), slané občerstvení v restauraci (12:00-17:00).

Sportovní a animační program

V areálu hotelu se nachází velký sladkovodní bazén (750 m2) a krytý bazén. Kromě toho je k dispozici dětský bazén a aquapark se skluzavkami, vodními děly a mořským člunem. Lehátka, slunečníky a osušky kolem bazénu bez příplatku. Denně probíhají animační programy, sportovní aktivity (např. aqua aerobik, jóga) a večerní show, živá hudba, diskotéka s Dj. Hosté si mohou zahrát stolní tenis, využít basketbalové hřiště, zahrát si kulečník a bowling. Pro děti jsou během dne připraveny kreativní hry v miniklubu (4-12 let). V areálu hotelu se nachází také lázeňské centrum, které nabízí saunu, parní lázeň, vířivku a řadu obličejových a celotělových procedur a masáží (procedury za poplatek). Za příplatek: hlídání dětí, herna, u pláže vodní skútry, kánoe, kajaky, vodní lyže a šlapadla atd. a tenisové kurty a jejich osvětlení.

Webové stránky

www.baiahotels.com

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Nádherný hotel s rozsáhlou sportovní a animační nabídkou potěší nejednoho návštěvníka. Skvělá nabídka Ultra All Inclusive, moderně zařízené pokoje a vynikající poloha se postarají o nezapomenutelný pobyt.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.