STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Blue Wave Suite

8,2/10
8,2/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya

Recenze

Václav, pobyt s partnerem/kouzáří 2023

S hotelem jsme byli spokojeni,jen množství necivilizovaných Rusů které personál vyzdvihoval a oslavoval.

8,3/10
Jaroslav, pobyt s rodinouzáří 2023

Tento hotel jsem si vybral proto že měl pouze kladná hodnocení a hodnocení píšu proto abych tuto skutečnost potvrdil Naprosto a ve všech ohledech, ať už umístěním, ať už stravou, vybaveností, zvláště pro děti - aquapark, pouze bych doporučil aby moře bylo blíže, což nejde.

9,8/10
Tomáš, pobyt s rodinoučerven 2023

8,8/10
Marekříjen 2018

5,1/10
Ol, pobyt s přáteliříjen 2018

8,4/10
Helena Knoblochová, pobyt s partnerem/koučerven 2016

Velmi dobrá volba pro termín do 25.6.,př.po 10.10. Pobyt jsme měli od 17.6.do 28.6.a užili si to náležitě v klidu do 25.Hotel byl obsazen z jedné třetiny. Relax pro páry končí po 25.6.,neboť v Turecku začínají od 18.6.prázdniny. Do hotelu,zřejmě pro menší zájem cizinců z Evropy,se nastěhují kromě rodin s dětmi i skupiny dětí s vedoucími.U bazénu je přeplněno,na pláži kupodivu byl klid i po tomto "kritickém"datu.

8,6/10
Pavel, pobyt s partnerem/koučerven 2015

Příjemný personál v hotelu,dobré jídlo žádné střevní potíže každej si vybere. Pláž super perfektní a ta čistota staraj se kluci turecký aby se příjemně leželo na lehátku a člověk se tam cití dobře. furt tam uklízej lehátka rovnaj,čistý koše, popelníky prostě bomba. Pláž jak nikdo píše že je daleko od hotelu tak je nejspíš pěknej lenoch a rozcapínek,neboť je to asi 6 minutek od hotelu normální chůzí a to ješte stihnu koupit cigára a pokoukat kde co koupit. Jediný co mě mrzelo je že si na pláži nedáte pívo zadara jako v hotelu,je tam jen voda a ledový čaj co se neplatí v rámci all inclusiv. Jinak celkový dojem z této rekreace naprosto ale naprosto spokojenost a to jsme už něco s přítelkyní procestovali.

8,3/10
Eva, pobyt s přáteličervenec 2012

8,8/10
Markéta, pobyt s partnerem/koučerven 2012

9,3/10
Štefan, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Hotel vcelku dobrý až na tú stravu a příšerný personál v jídelně(nejsou neochotni,prostě to neumí).Pro rodiny s dětma výborný protože se dětem věnují,jenomže musí umět rusky nebo anglický.Hotel je z větší části plný rusů.Výhoda lehátek a sluněčníku na pláži zdarma cca 300m od hotelu.Pláž čistá a udržovaná.Přeprava z letiště do hotelu v pohodě.(cca 2.5hod.)

6/10
Rubič Vladimír, pobyt s rodinouzáří 2011

Určitě spokojenost,jen mám trochu výhradu k čistotě moře a jeho vstupu do něho i výstupu z něho,celkem problém pro menší děti.Možná jsme měli období kdy jsou větší vlny,proto to takto hodnotím.

8,1/10
Jarka, pobyt s rodinousrpen 2011

Všechno bylo tak jak má a my jsme si to moc hezky užili. Turecko mohu jen doporučit.

8,5/10
Michaela, pobyt s rodinousrpen 2011

dovolená se nám líbila,i cesta se dala zvládnout-vzdálenost z antalye.Jen pozor na odlet-my letěli až 19.30-na místě jsme byli ve 3 v noci i s časovým posunem,takže nás defacto okradli o část pobytového dne! O čem nás ještě cestovna neinformovala bylo rozděleni do více budov,což nám nakonec vyhovovalo,kvůli hluku v hlavní budově a měli jsme dostatek prostoru.Na pláž je to rozhodně víc jak udávaných 350 metrů,je to tak 10min procházka.Co bych našincům nedoporučovala je pobyt v červenci a srpnu,my tam byli poprvé ,takže jsme nevěděli,ale v tyto měsíce je tam dost vedro .My měli štěstí a teploty byli max 39 a v noci tak 32,ale týden před námi bylo 48!! to by bylo s dětma neunosné.Ideál to září :-) Jinak moře bylo teploučké,pláž písčitá ,písek rozpálený,při vstupu do moře malinké oblázky a v moři plata kameny,ale to až tak nevadilo.Celkový dojem z dovolené byl super!Výlet doporučuji delfíny,ale s poulič prodejci,je to mnohonásobně lacinější,jak s cestovkou :-)

8,5/10

O hotelu

Hotel Blue Wave Suite

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento hotel pochází z roku 1999. Objekt hostům nabízí celkem 223 pokojů. Nacházejí se v 4patrové hlavní budově nebo v jedné z 6 vedlejších budov. Vedlejší budovy jsou maximálně 5patrové. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace, jídelna, bar a plážový bar. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, budící službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo rozkládací pohovku. Za poplatek je možné objednat přistýlku či dětskou postýlku. Je zde pracovní stůl a za poplatek sejf. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a telefon. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Kdo chce i na dovolené sportovat, ten se může věnovat hře boccia a plážovému volejbalu. Paragliding je za poplatek. U externího prodejce je možné objednat paragliding. Jsou zde nabízeny tytovodní sporty: aqua aerobik. Za poplatek je jet ski a jízda na banánovém člunu. Je možné také zprostředkovat jízdu na banánovém člunu. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady stolní tenis, šipky, gymnastika a aerobik. Hotel nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa a hammam, za příplatek pak saunu, parní lázeň a masáže. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.