STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Flamboyan Caribe

7,8/10
7,8/10

Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, Magaluf

Recenze

Karel, pobyt s rodinousrpen 2022

8,1/10
Cyprián, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

6,8/10
monika, pobyt s rodinoučervenec 2012

8,6/10

O hotelu

Flamboyan Caribe

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Velmi pěkný komplex složený ze dvou hotelů - Flamboyan a Caribe, se nachází v živém letovisku Magaluf a leží přímo u krásné široké písčité pláže, oddělené jen pěší promenádou. K pláži se schází po schůdcích ze sluneční terasy s pěkným bazénem a krásným výhledem na záliv. V roce 2015 prošel interiér hotelu rekonstrukcí. Ubytování je zajištěno ve světlých, pohodlně vybavených klimatizovaných pokojích. Hostům je k dispozici restaurace s krásným výhledem na moře. V okolí hotelu naleznete veškerou vybavenost turistického letoviska. Přímo u hotelu začíná cca 1 kilometr dlouhá pobřežní promenáda, vedoucí kolem barů, obchodů a restaurací, která lemuje celou pláž, vhodná na procházky i pozdě do noci. Hotel je ideální volbou pro klienty, hledající krásné koupání a zároveň snadnou dostupnost živého centra letoviska s možností zábavy.
Vybavení hotelu
vstupní hala s recepcí hlavní restaurace bar beach bar Wi-Fi (zdarma) společenská místnost s TV bazén (lehátka a slunečníky zdarma, osušky za zálohu)
Vybavení pokoje
centrálně ovládaná klimatizace TV vlastní sociální zařízení (koupelna, vysoušeč vlasů, WC) Wi-Fi (za poplatek) trezor (za poplatek) minibar (naplnění za poplatek) set na přípravu kávy a čaje (za poplatek) balkon nebo terasa
Stravování
Snídaně: formou bufetu All Inclusive light: 11:00 - 23:00, zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů (filtrovaná káva, postmixové nápoje). Hotel podává v rámci all inclusive 3 alkoholické nápoje na osobu u oběda a 3 alkoholické nápoje na osobu u večeře. Lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Během večeře je vyžadováno formální oblečení.
Pláž
Hotel leží přímo u dlouhé a prostorné pláže, která má písčitý povrch. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.