Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/asie/thajsko/cestovani/covid_19.html

Hotel Chaweng Garden Beach Resort

Hodnocení: /5

Thajsko, Koh Samui

Pro tento hotel nejsou k dispozici žádné nabídky

Vybrat jiný hotel

Podobné hotely v této lokalitě

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 96 296

Poloha

Rodinný rezort Chaweng Garden se nachází přímo na pláži Chaweng Beach, pouhou minutu chůze od nočního života a pulzujících obchodů letoviska Chaweng, a nabízí snídaně formou bufetu i plážovou restauraci s večerním grilováním. Resort leží pouhou minutu chůze od restaurací a barů lemujících ulici Beach Road. Cesta na letiště Koh Samui trvá autem 15 minut a rezort má vlastní bezplatné parkoviště.

Vybavení

K vybavení hotelu patří zahrada, venkovní posezení, soukromá pláž, slunečníky a lehátka, restaurace, recepce, půjčovna motocyklů, půjčovna aut, prádelna, parkování, masáže, internet, hotelový trezor, bazén, bar, 24-hod. servis. Restaurace Sukulaya, která se nachází přímo u moře ve stínu palem nabízí pokrmy z čerstvých mořských plodů a pokrmy mezinárodní kuchyně. Restaurace Bai Pho Seafood podává samujská jídla.

Ubytování

K dispozici jsou prostorné a vkusně zařízené pokoje s klimatizací, tmavým dřevěným nábytkem a místními tkaninami. Pokoje mají výhled do tropické krajiny a jejich součástí je koupelna se sprchou.

Strava

Snídaně formou bufetových stolů. Ve stínu palem najdete pobřežní restauraci Sukulaya s nabídkou čerstvých grilovaných plodů moře i jídel mezinárodní kuchyně.

Služby

Po celý den si můžete užívat pohodovou atmosféru vířivka, soukromá pláž, venkovní bazén, masáž, bazének (dětský). Využijte bohatství bezkonkurenčních služeb a vybavení v tomto hotelu ve městě Samui. Nonstop zabezpečení, denní úklid pokojů, nonstop recepce, úschovna zavazadel, Wi-Fi na veřejných místech. Počítat lze také se zázemím pro vodní sporty, přepážkou s turistickými informacemi nebo ve společných prostorách zdarma dostupným Wi-Fi.

Pláž

Hotel se nachází přímo na pláži Chaweng.

Informace o hotelu

  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Vnitřní bazén Vnitřní bazén ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kavárna Kavárna ano

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 30 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec