STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Gorgona Family

9/10
9/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Bali

Recenze

Jaroslava, pobyt s partnerem/koučerven 2019

Nádherná dovolená v krásném prostředí za příjemnou cenu. A když si půjčíte auto, procestujete a poznáte kus Kréty.Záleží jen na vás, jak si ji uděláte. Ale hotel Gorgona family radost z pěkné dovolené určitě násobí. A co víc, bude se o vás starat schopný a ochotný delegát.

9,1/10

O hotelu

Gorgona Family

Neoficiální popis ubytování

Proč právě sem
  • Ideální pro rodiny s dětmi
  • Skvělá poloha blízko moře i centra
  • Výborná kuchyně
Poloha
Menší oblíbený hotel s rodinnou atmosférou a vyhlášenou tavernou je hned na kraji Bali, asi 70 m od pláže Livadi a kousek od centra, kde najdete obchody, půjčovny, lékárnu apod. Podél pláže vede málo frekventovaná cesta, kde jsou další bary, restaurace a taverny. Od letiště Heraklion asi 45 minut.
Vybavení a služby
V hotelu je restaurace s venkovním posezením, která je zároveň vyhlášenou místní tavernou. Zde se podávají snídaně i večeře. Vedle restaurace je bar a zastíněné dětské hřiště. Od restaurace několik schodů dolů, směrem k moři je bazén s dětskou částí. U něj jsou zdarma k dispozici lehátka a slunečníky. Wi-Fi je v celém objektu zdarma a bez záruky.
Ubytovaní
Nově zrekonstruované pokoje jsou moderně zařízeny. Mají koupelnu se sprchovým koutem a WC, balkón, klimatizaci. V každém pokoji je lednice, varná konvice, fén, trezor a televize. Pokoje jsou dvoulůžkové nebo dvoulůžkové s možností jedné přistýlky. Přistýlka je rozkládací pohovka vhodná i pro dospělou osobu nebo dítě. Jeden pokoj je rodinný, jedna místnost se čtyřmi pevnými lůžky. Všechny pokoje mají boční výhled na moře.
Stravování
Polopenze. Snídaně formou bufetu. Večeře servírovaná o 3 chodech (salát, hlavní chod, dezert nebo ovoce).
Pláž
Dobře organizovaná písečná pláž Livadi s dostatečným množstvím lehátek a slunečníků je pouze 70 m od hotelu. Vstup do moře je pozvolný. Slunečníky a lehátka za poplatek. V okolí lze procházkou dojít na ostatní pláže letoviska Bali.
Vzdálenosti
Pláž: cca 70 m Letovisko: 100 m
Slevy pro děti
AŽ 2 DĚTI UBYTOVÁNÍ ZDARMA = dítě ubytování zcela ZDARMA, platí pouze letenku a transfer až 2 děti do 12 let na přistýlce (3. a 4. lůžko) platí pouze 8990 Kč / 10990 Kč (7/14 nocí). Platí na vybrané letecké termíny a do vyčerpání kapacit.
Poznámka
Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely. Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.
Cena zahrnuje
letenku Praha/Brno/Ostrava - Heraklion - Praha/Brno/Ostrava včetně leteckých poplatků, transfery v destinaci, 7x nebo 14x ubytování, stravování dle ceníku, služby zástupce CK (CK, CK, CK, CK Plus).
Volitelné doplatky
cestovní pojištění vč. storna: od 50 Kč/osoba/den dítě do 2 let (0 - 1,99): 990 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby
Ceny jsou kalkulovány k datu
k 20.9.2019

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.