STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hane Side

9/10
9/10

Turecko, Turecká riviéra, Side, Kumkoy

Recenze

Irina, pobyt s partnerem/koukvěten 2017

9,1/10

O hotelu

Hane Side

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort hostům nabízí celkem 254 pokojů. Po příjezdu do prázdninového areálu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do jednotivých poschodí je možné pohodlně vyjet výtahem. V objektu je šatna, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V komplexu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít lékařskou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů mají hosté částečný výhled na moře. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku a mini ledničku. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Koupelny mají sprchový kout a vanu. Také je tu vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V resortu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, plážový volejbal, basketbal a minigolf. Pro fanoušky vodních sportů je zde windsurfing. Hosté mohou sportovat i uvnitř prázdninového areálu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky a aerobik. Objekt nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, parní lázeň a hammam, za příplatek pak saunu a masáže. V nabídce je animační program, diskotéka, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V komplexu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Resort nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.