STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Miraggio Thermal Spa Resort

Řecko, Pevnina, poloostrov Chalkidiki a Thessaloniki, Paliouri

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Miraggio Thermal Spa Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 2016. Prázdninový areál hostům nabízí celkem 286 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel. Přes WiFi se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, snídaňový salónek, kavárna, bar a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Je zde knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa (zdarma). Komplex nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, transfer-servis, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom ze 4 konferenčních sálů.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Je možné požádat o přistýlku. K vybavení také patří sejf a za poplatek minibar. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize, rádio a stereo aparatura. Večerní turn-down service (služba rozestýlky) zajistí hostům dokonalé pohodlí. Pro maximálně pohodlný spánek si mohou hosté vybart z několika druhů polštářů. V koupelnách je vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Resort má bazén a dětský bazének. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na slunné terase jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je bar s drobným občerstvením. V prázdninovém areálu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal a lukostřelba. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například plachtění, šnorchlování, potápění a aqua aerobik. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio a gymnastika. Komplex nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, saunu a parní lázeň, za příplatek pak kosmetický salon, lázeňské procedury a hydroterapii. Objekt dále nabízí živou hudbu, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat nocleh se snídaní. Na přání je možné připravit dětská menu.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.