STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sunshine Rhodes

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Ialyssos

Recenze

Ivana, pobyt s partnerem/kouzáří 2023

moje nejkrásnější dovolená u moře, ani Turecko ani Maroko se tomu nevyrovná

8,4/10
Veronika, pobyt s rodinouzáří 2021

9,4/10
David, pobyt s partnerem/kousrpen 2020

6,8/10
Simona, pobyt s přáteličerven 2019

Hotel neodpovídá 4* tak jak jsem byla zvyklá v jiných destinacích, spíš3*. Pro naše potřeby byl fajn, parta s volejbalem, super bazén v klidové zóně a nádherné moře. Jídlo slabší, ale rozhodně jsme hlady neumřely! :-) Výlety do Rhodosu a po nejkrásnějších plážích byly skvělý!!!!! :-)

7,3/10
Iveta, pobyt s rodinouzáří 2018

6,4/10
Martina, pobyt s rodinouzáří 2018

Celkově jsme byli velmi spokojeni, ubytování bylo moderní, kuchyně odpovídající našemu očekávání. Animační programy byly na nižší úrovni, ale nám to příliš nevadilo, jezdili jsme po výletech a poznávali krásy ostrova Rhodos.

7,5/10
František, pobyt s rodinoučervenec 2018

Hotel Sunshine doporučuji především mladým sportovně založeným a aktivním párům nebo rodinám s většími dětmi. Každodenní různé hlučné hotelové aktivity a vystoupení, velká koncentrace mladých lidí a dětí, alkoholické nápoje zdarma a častý přelet přistávajících letadel pár metrů nad hlavou vás spát na lehátku přes den určitě nenechají. Kdo ale národnostní rozmanitost miluje, rád pozoruje různé chování lidí, sám se rád aktivně zapojuje do všelijakých soutěží nebo cvičení, navazuje nové známosti a není žádný pecivál, pak hurá na Rhodos do hotelu Sunshine. Určitě nebude litovat! :-)

8/10
Petr, pobyt s rodinoučervenec 2017

6,8/10
Roman, pobyt s partnerem/koučerven 2017

Všetko bolo úplne perfektné, strava bola rozmanitá, izba z výhľadom na more, jedine pláž mala chybu( bola špinavá- povaľovali sa tam odpadky) more plné plávajúcich rastlín, vstup do mora nepríjemný, nedalo sa ani sedieť na brehu mora kvôli znečisteniu. Všetko však zachránili vnútorné bazény a zaujímavé animačné programy.

9,1/10
Ludmila, pobyt s rodinoučervenec 2016

5,1/10
Lenka, pobyt s rodinoučerven 2016

Naprosto krásná dovolená, je to poprvé co zvažujeme, že bychom stejné místo s dcerami navštívily i podruhé. Určitě v podobném termínu, dokud tam není úplný nával. Moc jsme si odpočinuly

8,4/10
Lucie, pobyt s rodinoukvěten 2016

Hotel velice doporučuji, byla jsem v něm již podruhé.

9,7/10
Lucie, pobyt s partnerem/koukvěten 2015

Hotel byl nad očekávání příjemný, není nic co by se dalo vytknout. Kdo nemá rád večerní animační programy (jako my), může večer posedět na pláži na lehátku s dobrou lahvinkou zakoupeného vína, nebo Metaxy :-) z nedalekého supermarketu.

8,7/10
Iva , pobyt s přáteličerven 2011

S dovolenou jsem byla nadšená. Už jsem hotel doporučila známým.Klidně bych pobyt opakovala. Příjemné bylo i od Student agency, že bezplatně umožnili zaparkování auta v Praze u letiště. Takové služby hodnotím kladně.

7,8/10

O hotelu

Sunshine Rhodes

Neoficiální popis ubytování

Popis
Příjemný hotel Sunshine Rhodes 4* leží přímo u překrásné písečně-oblázkové pláže v letovisku Ialyssos (Rhodos, Řecko) a skládá se z hlavní budovy a osmi přilehlých budov. Klientům je k dispozici bohaté zázemí hotelu - recepce s lobby, Wi-Fi zdarma, 3 venkovní bazény s lehátky a slunečníky zdarma (osušky za depozit), dětský bazén se skluzavkami, hlavní restaurace, italská a la carte restaurace (1x za pobyt zdarma, nutná rezervace), bar, pool bar, minimarket a obchůdek se suvenýry, animační programy pro děti a dětské hřiště, za poplatek nehtové studio, kosmetika, masáže. Nechybí také sportovní možnosti a animační programy - řecký večer, živá hudba, lekce aerobicu a aquaerobicu, šipky, lukostřelba, stolní tenis, 2 tenisové kurty, minigolf, vodní pólo, plážový volejbal, boccia, fitness a sauna. V docházkové vzdálenosti se nachází centrum letoviska Ialyssos s restauracemi, tavernami, bary či obchůdky se suvenýry. Nezapomeňte navštívit také blízké město Rhodos, kde na Vás dýchne jeho bohatá historie. Hotel je skvělým výběrem pro rodiny s dětmi, na své si zde však přijdou všechny věkové kategorie, které zde najdou bohaté vyžití i skvělé koupání.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (1.6.-30.9.), lednice, TV/SAT, Wi-Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (1.6.-30.9.), lednice, TV/SAT, Wi-Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Rodinné pokoje s možností 2 přistýlek tvoří dvě oddělené místnosti (max. obsazenost 3 dospělé osoby a 1 dítě 2-13 let), klimatizace (1.6.-30.9.), lednice, TV/SAT, Wi-Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Rodinné pokoje s možností 2 přistýlek tvoří dvě oddělené místnosti (max. obsazenost 3 dospělé osoby a 1 dítě 2-13 let), klimatizace (1.6.-30.9.), lednice, TV/SAT, Wi-Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa.
Stravování
All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, teplé a studené snacky během dne, káva, čaj a zákusek, neomezená konzumace místních nealkoholických a alkoholických nápojů (09.00-01.00).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.