STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sifis

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Paleochora

Recenze

Mirek, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

Celkem spokojenost.

7,3/10
Lenka, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

vše bylo super, ale foukalo víc než jsme počítali

7,2/10
Tamara Novotná, pobyt s rodinoučerven 2011

Odlétala jsem s rodinou 29.6.2011 a musím podotknout, že jsem si ten zájezd vybrala jako last minute-což jsem neměla dělat, poněvadž nám právě proto byl přidělen pokoj v přízemí, kde jsme celou naší dovolenou seděli na "terase" a dívali se na špinavou zed´! Ale i tak si myslím, že zaplatit za dovolenou 30000 Kč a dívat se na špinavou zed´je i tak dosti drahé. No hold už mám ted´ponaučení !!! Létáme rok co rok do Řecka a vždy na jiný ostrov, ale takovéto ubytování jsme ještě nezažili !!! Zřejmě podle toho jak jsem pročítala recenze na tento hotel poté co jsme se mi vrátili, tak asi až po nás začali i zametat to veškeré listí, které my jsme tam měli celou dobu a nikdo si toho ani nevšiml. Je pravda že jsem se dívala i na jiné místa které má CK VIAMARE a neměla jsem se prostě ukvapit a radši počkat-létáme už několik let s jinou CK a tam jsme vždy VELICE spokojeni !!!!!!! Vše vždy odpovídá ceně, kterou za celý zájezd zaplatím !!!!! Takže se radši opět vrátím k CK, kterou máme ověřenou.

7,1/10

O hotelu

Sifis

Neoficiální popis ubytování

Poznámka
Povinná pobytová taxa:
0,50 € za pokoj a noc pro studia/apartmány všech kategorií
Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.
Cena zahrnuje
letenku Praha - Chania - Praha včetně poplatků poplatků spojených s leteckou dopravou, transfery v destinaci, 10x nebo 11x ubytování, stravu dle popisu, služby zástupce TRAVEL FAMILY (CK, CK, CK)
Volitelné doplatky
cestovní pojištění Uniqa vč. storna: od 40 Kč/osoba/den
dítě do 2 let (0 - 1,99): 500 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby

minimální obsazenost apartmánu: 2 osoby
Ceny jsou kalkulovány k datu
k 1.9.2019
Proč právě sem
U písečné pláže Nedaleko centraVelmi oblíbené
Poloha
Dvoupatrová vilka je pro svoji vynikající polohu velmi oblíbená. Stojí nedaleko centra městečka Paleochora a zároveň velmi blízko krásné písečné pláže, od které ji odděluje pouze místní komunikace. Vilka s malou zahrádkou plnou oleandrů je oplocena, takže zaručuje soukromí. Obchody a taverny jsou na dosah.
Ubytování
v přízemí jsou prostornější dvoulůžková studia, některá s možností přistýlky, která mají vydlážděné malé terasy. Studia v prvním patře jsou dvoulůžková, některá s možností přistýlky, a mají balkóny s přímým, nebo bočním výhledem na moře, nebo výhledem do zahrady. Ve druhém patře se nachází jedno dvoulůžkové studio a dva apartmány vždy s jednou ložnicí (manželské lůžko) a obývací kuchyní, kde jsou další dvě lůžka. Z apartmánů je přímý nebo boční výhled na moře. Studia a apartmány jsou vybaveny sprchou, WC, terasou nebo balkónem, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), TV s plochou obrazovkou, Wi-Fi a klimatizací (za příplatek 5 eur/den). Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma). V zahrádce před domem je malý altánek s posezením.
Pláž
Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je od vilky vzdálena jen asi 30 m.
Výběr konkrétního čísla pokoje
přízemí: studia č. 1 s částečným výhledem na moře stíněným zelení, č. 2, 3 a 41. patro: studio č. 11 s výhledem na moře, č. 12 s bočním výhledem na moře2. patro: apartmán č. 22 s bočním výhledem na mořeDo poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.