STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Bellevue Lagomonte

Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, Puerto Alcudia

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Bellevue Lagomonte

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Tříhvězdičkový hotel BelleVue Lagomonte se nachází v oblasti Alcúdia hned vedle uměle vytvořené mořské nádrže, na které je ostrůvek, kde se nachází jeden z hotelových bazénů. Na tento ostrůvek se dostanete pohodlně přes dřevěnou lávku a k dispozici zde jsou snack bar, lehátka a slunečníky. Další dva bazény najdete na terase přímo u hotelu a pro malé návštěvníky je připraven i dětský klub. Hotel je skvělou volbou pro rodiny, ale i pro páry hledající místo k odpočinku.
Vybavení hotelu
vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar, snack bar na ostrově, bar u bazénu, Wi-Fi na recepci (za poplatek), 2 bazény (lehátka a slunečníky zdarma), bazén na ostrově (lehátka a slunečníky zdarma), směnárna, dětský klub.
Vybavení pokoje
Dvoulůžkový pokoj: klimatizace, TV, telefon, trezor (za poplatek), Wi-Fi (za poplatek), vlastní sociální zařízení (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), set pro přípravu čaje a kávy, balkon
Stravování
All Inclusive: 10.00 - 00.00 zahrnuje snídaně (8.00-10.00), obědy (13.00-15.00) a večeře (18.30-21.30) formou bufetu, večerní občerstvení (21.30-23.30). Během stravování neomezené množství rozlévaných nealkoholických a vybraných alkoholických nápojů místní výroby. Snack bar na ostrově: 10.30-17.30 lehké občerstvení Bar u bazénu: 10.00-18.00 neomezené množství rozlévaných nealkoholických a vybraných alkoholických nápojů místní výroby Bar: 17.30-00.00 neomezené množství rozlévaných nealkoholických a vybraných alkoholických nápojů místní výroby Upozornění: výše uvedené časy a místa podávání jsou určeny hotelem a mohou se změnit.
Pláž
Písčitá pláž vzdálena cca 1000m od hotelu, možno využít shuttle bus, plážový servis za poplatek.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.