STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

El Wekala Aqua Park Resort

7/10
7/10

Egypt, Taba

Recenze

Irena, pobyt s rodinoučervenec 2019

Spolupráce se Student agency byla naprosto dokonalá. Prodejkyně z pobočky je velmi ochotná a milá, skvělá komunikace. Hotel nebyl úplně podle očekávání, čistota také nebyla úplně v pořádku, ale denně bylo čistě povlečeno, vyměněné ručníky a vytřeno. personál velmi milý, ochotný a přátelský. Jídlo bylo téměř pořád dokola stejné, někdy se člověk najedl, jindy moc ne, děti téměř vůbec. Spolupráce s pořadatelskou ck, respektive s jeho delegátkou byla naprosto příšerná, nekomunikativní, pouze měla zájem na tom, aby co nejvíce lidí jelo na výlety. Na schůzku nebyla schopna zařídit ani prostor, kde bychom měli klid a mohli se o všem informovat. Madam nebyla ochotna se nijak zasloužit o zlepšení pobytu, jakýmkoli způsobem, závady či problémy ji absolutně nezajímali, vše jsme si měli vyřešit sami, popř. ji kontaktovat prostřednictvím SMS. Nechci si ani představit, jak by to vypadalo, kdyby někdo potřeboval pomoc např. lékaře, asi by ho nechala, ať si sám pomůže, bez ohledu na to, zda se domluví. Při odjezdu nás čekal místní delegát, který pochopitelně mluvil anglicky, čemuž ne všichni rozuměli a madam čekala na letišti a opět žádný zájem, vše nám bylo vysvětlováno v angličtině, opět někteří byli v rozpacích, neboť nevěděli, co je vlastně čeká. S pořadatelskou ck už nikdy více.

7/10
Josef, pobyt s rodinoukvěten 2011

Hotel s klidným srdcem můžu jen a jen k odpočinku doporučit. S cestovní kanceláří Brenna pojedu znovu a rád s naprostou důvěrou.Stručně-dovolená tak, jak jsem si ji představoval.

6,1/10
Lenka, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

Naprostá spokojenost s hotelem, mírně rozpačité dojmy z Eximtours ;)

8/10
Josef Bechera, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Moc doporučuji a rádi se tam vrátíme

9,5/10
Pepa, pobyt s rodinoukvěten 2011

6,3/10

O hotelu

El Wekala Aqua Park Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel hostům nabízí celkem 215 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel a bankomat. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (zdarma). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci, ústřední topení, kuchyň a koupelnu. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Většina pokojů má částečný výhled na moře, který navozuje příjemnou atmosféru. Také je zde sejf a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Také je tu vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. V hotelu jsou nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V objektu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například hru boccia a plážový volejbal, za poplatek je pak jízda na kole/horském kole a jízda na koni. Hotel nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, šipky a aerobik, za poplatek je kulečník. Hosté mají k dispozici wellness zónu se spa. Za poplatek mohou využít masáže. Objekt dále nabízí živou hudbu, diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a vegetariánská jídla Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v objektu použít American Express.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.