STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Casa Mare Resort

8/10
8/10

Egypt, Marsa Alam

Recenze

Honza, pobyt s rodinouduben 2023

7,3/10
Adéla, pobyt s rodinouprosinec 2021

7,8/10
Luboš, pobyt s partnerem/kouprosinec 2021

7,5/10
Míra , pobyt s rodinouzáří 2021

5/10
Vladimíra, pobyt s rodinoučerven 2021

Hotel vhodný pro rodiny s malými dětmi, na pláži po kolena vody, nevhodné pro plavání. To je možné z mola, kde je i krásný korál. Bazény nejsou moc čisté, ale děti ocení skluzavky, které jsou však časově omezené. Pokoje dle očekávání, nelze čekat žádný luxus, ale úplně stačil. Rodinný pokoj má navíc místnost s balkonem zvlášť. Trezor v ceně. Na pokoji je také lednice a rychlovarka. Jídlo nám chutnalo, vždy se dalo vybrat a bylo ho dostatek. Jedinou výtku máme ke službě Ultra all inclusive, kterou nám po přiletu brzo ráno nabídli na recepci a stála 50 dolarů na osobu - znamenalo to okamžité ubytování, stále plný minibar (což nebyl), denně 2 velké vody (také nebyly), výlet do Port Ghalib (jeli jsme). Tuto službu tedy nedoporučuji, nevyplatí se. V hotelu je také k dispozici potapěčský klub.

5,4/10
Tereza, pobyt s rodinouúnor 2021

8,5/10
Adéla, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

8,1/10
Petra , pobyt s rodinoubřezen 2019

8/10
Pavel, pobyt s rodinouleden 2019

Starší hotel, jehož služby jsou odpovídající kvality, vhodný pro rodiny s dětmi i páry. Příjemný, nevtíravý personál. Animátoři velmi aktivní, ale povětšinou nevtíraví. Pláž v podobě široké laguny s jemným pískem s velmi mělkou vodou, která je při odlivu z poloviny odvodněná. Korálový útes dostupný v podstatně pouze po dlouhém molu, ale stojí za to. V okolí hotelu je poušť s nepořádkem a rozestavěný hotel. Nedá se v podstatě příliš vzdálit od hotelu, není nic k vidění. V dálce jsou vidět siluety vysokých hor. Bezpečnost hotelu hlídá ostraha.

6,8/10
Alexandra , pobyt s rodinouprosinec 2018

7,4/10
Rici, pobyt s přáteliduben 2018

Prostě super !!!!

9,8/10
Janaprosinec 2017

10/10
Radoslav, pobyt s rodinoučervenec 2017

7,1/10
Láďa, pobyt s partnerem/kouduben 2017

Velmi hezký a čistý hotel, pláž každé ráno uklizená. Molo je opravdu dlouhé, ale aspoň má člověk nějaký pohyb. Při vstupu v polovině do lagunky se musí dávat pozor na perutýny, kterých jsem jednou napočítal 10. Obsluha barů příjemná a ochotná. Pití alko i nealko dostatek a pitelné. Jedinou vadou na kráse byla výstavba sousedního hotelu, odkud šel občas hluk a prach.

7,9/10
JANA, pobyt s rodinouduben 2017

10/10
Jirka, pobyt s partnerem/koubřezen 2017

6,9/10
Kristýna, pobyt s partnerem/koulistopad 2016

Nádherná dovolená, všechno opravdu na jedničku. Jediné co nám ''kazilo'' dovolenou byly klasičtí burani, kteří mají stížnosti typu : Polívka moc horká, moře moc mokré, 9 druhu vajíček ke snídani a i tak to bylo málo a pod., člověk se vlastně i pobaví. Dovolenou jsme si vážně užili.

10/10
Monika, pobyt s partnerem/kousrpen 2016

5,3/10
Lukáš , pobyt s partnerem/kousrpen 2016

9,6/10
Michaela, pobyt s rodinoučervenec 2016

6,1/10
Lukáš, pobyt s partnerem/koučerven 2016

8,8/10
Marie, sám/ačerven 2016

9/10
Ivo, pobyt s partnerem/koukvěten 2016

7,2/10

O hotelu

Casa Mare Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 2012. Prázdninový areál má 399 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a plážový bar. Je tady supermarket a další obchody. Je zde knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Komplex nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má částečný výhled na moře, který navozuje příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Vybavení pokojů zahrnuje minibar. Některé pokoje jsou bezbariérové. V koupelnách je kosmetické zrcátko. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V resortu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Prázdninový areál má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - hra boccia a plážový volejbal. Příznivci vodních sportů si ze zdejší nabídky jistě vyberou. Je zde aqua fitness a za poplatek kitesurfing, šnorchlování a potápění. Objekt nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například stolní tenis, šipky a aerobik, za poplatek fitness studio a kulečník. Za příplatek jsou různé wellness programy, například sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí živou hudbu, diskotéku, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Na výběr jsou různé typy stravování. Hosté si mohou vybrat stravování all inclusive a all inclusive speciál. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Komplex nabízí také drobné občerstvení. Resort nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.