STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Miramare

Řecko, Ostrovy, Kréta, Agios Nikolaos

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Miramare

Neoficiální popis ubytování

Popis
Atraktivní hotelový komplex je postaven na úpatí svahu s nádherným výhledem z jedné strany na 350 m vzdálenou písečnou pláž Almiros Beach a z druhé strany na městečko Agios Nikolaos. Nejbližší menší písečně-oblázková pláž se nachází 90 m od hotelu. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí a s Wi-Fi připojením zdarma v celém areálu (i na pokojích), internetový kout, TV místnost, minimarket a směnárna. Hlavní restaurace Bellavista s vnitřním posezením i obrovskou venkovní terasou s nádherným výhledem na moře i hory je významnou dominantou hotelu. Restaurace à la carte se nachází hned vedle bazénu, kde se často pořádají speciální tematické večery, např. krétské noci s folklórními tanečníky. Občerstvení, koktejly, kávu a různé nápoje vám během dne nabídne lobby bar anebo snack bar u bazénu. V celém areálu najdete 3 bazény, 1 dětský bazén a 1 krytý bazén. Lehátka a slunečníky jsou zde zdarma, na pláži za poplatek. Hosté si mohou zahrát kulečník, stolní tenis, velké šachy, tenis (za poplatek), využít posilovnu nebo navštívit Spa centrum (za poplatek). Hotel nabízí také širokou škálu sportovních a lehkých aktivit pro děti i dospělé. Centrum vyhledávaného města Agios Nikolaos s přístavem, mnoha obchody se suvenýry, bary, které ožívají po západu slunce, kavárnami a tavernami podél pobřeží nebo okolo jezera Voulismeni je vzdálené necelý kilometr od hotelu. Hotel doporučujeme především klientům vyhledávajícím kvalitní služby, kteří chtějí prožít klidnou dovolenou, ale přitom v dosahu rušnějšího města s možností zábavy, výletů a nákupů.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře (max. obsazenost 2 dospělé osoby a 1 dítě do 12 let), klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, telefon, sejf (za poplatek), fén, koupelna, balkon nebo terasa. Dvoulůžkové pokoje deluxe s výhledem na moře (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, telefon, sejf (za poplatek), fén, koupelna, balkon nebo terasa.
Stravování
Polopenze: snídaně a večeře formou bufetu. All inclusive local: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Jednou týdně možnost tematické večeře. Během dne teplé a studené občerstvení, koláče, sušenky, zmrzlina. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00−23.00).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.