STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Cape Colom

8/10
8/10

Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, Puerto Colom

Recenze

Mirek, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

Velmi pěkná dovolená - pouze pro dospělé. Hotel je na skále s perfektním výhledem na moře a přilehlou zátoku. Super koupání v moři, krásně čistá voda a pěkné rybičky. Přístup do vody po žebříku, ale hned je hluboká voda.

7,5/10

O hotelu

Cape Colom

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Plážový hotel JS Cape Colom Hotel (adults only) leží v Porto Colom asi 600 m od volně přístupné písečné pláže "Cala Marsal". Na pláži jsou k dispozici slunečníky a lehátka (za poplatek). Do turistického centra se dostanete po cca 2 km. Město S'Alqueria Blanca je vzdáleno asi 12 km (Cala D'Or asi 12 km, Felanitx asi 14 km). Supermarket a jiné nákupní možnosti jsou ve vzdálenosti cca 2 km. Do nejbližších restaurací a barů se dostanete za pár minut. Nejbližší diskotéka se nachází ve vzdálenosti cca 6 km. Z hotelu se můžete dostat k následujícím turistickým zajímavostem: Cala Figuera (cca 23 km), Es Pontas Santanyi (cca 25 km) a PN Mondragó (cca 35 km). O Vaši mobilitu se během dovolené postarají autobusová zastávka (cca 1 km).
Vybavení hotelu
Tento 5-podlažní hotel má 119 pokojů. K vybavení hotelu patří recepce otevřená 24 hodin denně (přihlášení je možné od 12:00 hodin, odhlášení do 12:00 hodin), lobby, výtah, klimatizace a sejf (za poplatek). O blaho hostů se stará restaurace (klimatizovaná). Wi-Fi může být používán za poplatek. Služba praní prádla a zdravotní služba jsou za poplatek. K venkovnímu vybavení námořnicky zařízeného hotelu patří 2 bazény se sladkou vodou. Zde jsou k dispozici slunečníky a lehátka (zdarma).Sportovní a volnočasová nabídka: tenis (za poplatek), fitness a stolní tenis (za poplatek). Golfové hřiště se nachází 4 km od hotelu. Půjčovna kol a místnost na kola (za poplatek). Nabídka wellness: sauna a whirlpool zdarma. Masáže za poplatek. Zábava pro dospělé: večerní show.
Vybavení pokoje
Dvoulůžkový pokoj: Pokoje jsou vybavené dvěmi samostatnými lůžky, kachličkami, vytápěním (centrálním), internetem (zdarma), sejfem (za poplatek) a satelit.TV a také centrálně řízenou klimatizací. Koupelna se sprchou.
Stravování
Snídaně formou bufetu. Polopenze: včetně snídaně a večeře.
Pláž
Pláž Cala Marsal je vzdálená asi 700 metrů od hotelu. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky za poplatek.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.