STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Nana Princess

Řecko, Ostrovy, Kréta, Hersonissos

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Nana Princess

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Moderní resort pochází z roku (2018). Prázdninový areál hostům nabízí celkem 102 pokojů. Areál má celkem 7 vil/domů. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. Hosté dostanou po příjezdu na uvítanou drink. Je zde úschovna zavazadel a bankomat. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace, bar a plážový bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Nachází se zde také novinový stánek a knihovna. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, transfer-servis, budící službu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. V pokojích je dvoulůžková postel. Je zde sejf a za poplatek minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize, budík a WiFi. Hosté mohou využít turn-down service (službu večerní rozestýlky). Pro maximálně pohodlný spánek si mohou hosté vybart z několika druhů polštářů. Koupelny mají sprchový kout, vanu a bidet. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko, župan a telefon. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na slunné terase jsou pro hosty připravena lehátka. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. U externího prodejce je možné objednat golf. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například plachtění a šnorchlování a za poplatek jízda na motorovém člunu a potápění. Je možné zprostředkovat jízdu na motorovém člunu, jízdu na šlapadlech, jízdu na kajaku a potápění. Hosté se mohou věnovat různým činnostem i uvnitř komplexu. Je tu například fitness studio. V resortu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, parní lázeň, kosmetický salon, masáže a omlazující procedury a za příplatek také salon krásy. Večer je zde pro hosty živá hudba. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Také je možné objednat snídaně. Během cooking show připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty nejrůznější speciality. Prázdninový areál nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v objektu použít běžné platební karty.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.