STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Magic Beach Hotel Hurghada

7/10
7/10

Egypt, Hurghada a okolí, Hurghada

Recenze

Martin, pobyt s rodinoučervenec 2023

7,3/10
Eva , pobyt s přáteliříjen 2022

Nejvíce mě zarazilo když jsme přijeli na hotel tak jsme nemohli jít ani do pokoje ani na snídani ale když jste si zaplatila 10 euro tak pokoj byl hned k mání a snídaně také nikdy se mi to v jiném hotelu nestalo nepříjemný personál nikdy více do tohoto hotelu

4,3/10
Eva, pobyt s přáteliříjen 2022

Už nikdy více

4,3/10
Ivana , pobyt s rodinouříjen 2022

Pozor na velmi, opravdu velmi pozvolný vstup do moře - než můžete plavat, musíte ujít cca 200 kroků vodou po kolena. Nám to nevadilo, ale někteří hosté si stěžovali. Také pokud potřebujete internet, doporučuji koupit už na letišti datovou kartu. V hotelu je internet na recepci, ale vypadává. Když chcete internet na pokoj, zaplatíte 15 dolarů za 1 přístroj a kvalita taky není 100%. Když se dcera připojila na Teamsy, nic dalšího si nemohla otevřít. Občas také vypadával. Ale za nás perfektní rodinný hotel a určitě se sem chceme vrátit 🤗😀

6,5/10
Amálkasrpen 2022

Za tuhle cenu (nejlevnější co bylo), není co vytknout. Já to brala tak, ze si platím za výlet za sluníčkem. Neočekávala jsem ani lepší ubytko, ani lepší jídlo a nic. Nebyla jsem v Egyptě poprvé, takže žádné prekvapko se nekonalo. Není to dovolená snu a užit bych si určitě letěla jinam, ale jen tak narychlo, taková “nouzovka” za málo peněz dostačující. Pokud litate často a berete to jen jako tydeni vylet za teplem, na který nemusite šetřit měsíce, tak cajk. Pokud je to vaše jediná dovolená za rok, tak bych letěla jinam…

6/10
Aleš, pobyt s partnerem/kousrpen 2022

6,3/10
Renča, pobyt s rodinousrpen 2022

Nebyla jsem spokojená já ani dcera.

4,5/10
Sabina, pobyt s rodinoučervenec 2022

7,2/10
Marek, pobyt s partnerem/koučerven 2022

Ideální poměr cena a služby hotelu

6/10
Marina, pobyt s rodinoukvěten 2022

Hotel je průměrný. Pokud hodláte víc utratit na zážítky než na hotel doporučuji, pokud jenom byt v hotelu , tak radší připlatit.

8,1/10
David N., pobyt s rodinoukvěten 2022

Opravdu krásný hotel. Top dovolená. Doporučuji.

10/10
Petr, pobyt s partnerem/koukvěten 2022

Musel bych být hodně zarputilý neruda, abych hledal silou nedostatky. Hodnotím 8-8.5/10

7,2/10
Klaudia, pobyt s rodinoukvěten 2022

5/10
Pavla , pobyt s partnerem/koubřezen 2022

Výborná kuchyně!!!ale moře bylo veliké zklamání!!!!!není vhodné pro rodiny s dětmi.Žádné vyžití pro děcka a i moře u břehu hnus mazlavej

5,4/10
Ladislava, pobyt s rodinouúnor 2022

Vzhledem k dobré ceně maximální spokojenost, největší nedostatek je v přístupu do moře,kde jdete po kamenitém dně (boty do vody nutné) opravdu dlouhý kus,než můžete plavat.Bazen v únoru nepoužitelný,13 stupňů je pro opravdové otužilce . Na pláži jsou u lehátek krycí zástěny proti větru,funkční a díky za ně,před větrem chrání skvěle. Do hotelu bych se vrátila znovu.

6,4/10
Daniela, pobyt s přáteliúnor 2022

6,7/10
Zdeněk, pobyt s partnerem/kouúnor 2022

V Hurgádě jsou i lepší a luxusnější hotely, ale za naši cenu jsme byli mile překvapeni jak se o nás postarali.

7,8/10
Karel Crhonek, pobyt s přáteliúnor 2022

Těším se na příští pobyt v tomto hotelu.

8,1/10
Marcela, pobyt s přáteliúnor 2022

6,3/10
Alena, pobyt s přátelileden 2022

8,8/10
Pietro, pobyt s partnerem/kouprosinec 2021

5,9/10
Kristýnaříjen 2021

Hotel určitě doporučuji, byli jsme moc spokojení 🙂🙂

8,7/10
Eva, pobyt s partnerem/kouříjen 2019

tento hotel nedoporučuji, jsem po 18-té v egyptě a tento hotel zdá se nejslabší ze všech

6,5/10
Barbora, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

Dovolená se nám líbila, jen bychom uvítali lepší čas letu.

6,5/10
Zdenek, pobyt s partnerem/kouduben 2018

7,5/10
Filip, sám/aleden 2018

V tomhle hotelu sem byl před rokem a za ten rok šla úroveň rapidně dolu. Obzvlášť co se týká stravování a personálu. Jídlo bych zařadil do kategorie dalo se ti jíst. I když sem radši chodil jíst do okolních restaurací. Personál neuvěřitelně laxní. U Egypta mě to dost zaráželo. Na konci jsme jako jediní nedostaly balíček na cestu.

5,2/10
Alena, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

Tento hotel bych doporučil těm, kterým nevadí špatný přístup do moře. Recenze, kde bylo na toto důrazně upozorňováno jsem si přečetla až po objednání zájezdu. Trochu jsem doufala, že je to přehnané, ale nebylo. Takže doporučuji před zakoupením zájezdu zvážit , zda sem jet. Co se týče personálu, tak jsme byli do předposledního dne maximálně spokojeni. V den odjezdu si nás vedení hotelu vyčíhalo a před 12 hodinou oznámilo, že pokud nedoplatíme 20 euro jejich služby končí 12 hodinou, ačkoliv jsme začali 1. den snídaní. Vzhledem k tomu, že jsme odjížděli z hotelu až ve 20 hodin, tak jsme částku zaplatili, ale rozhodně se nám to nelíbilo. To také zkazilo náš celkový dojem z jinak velice pěkné dovolené. z této jinak velice hezké dovolené.

8/10
Věra, pobyt s rodinoučervenec 2017

6,5/10
Viktorovi, pobyt s partnerem/koubřezen 2017

Doporučuji pro klidnou dovolenou.

7,1/10
Franta, sám/aříjen 2016

Celkově je nyní v Egyptě vidět nedostatek turistů - s tím souvisí pokles služeb na hotelech, ale také pokles místních cen (taxi, fakultativní výlety, suvenýry,...) Fakultativní výlety lze sehnat výrazně levněji než nabízí delegáti - u místních cestovních agentur. Je ale třeba znalost jazyka (EN, RU, ...).

6,1/10
Ekaterina, pobyt s partnerem/koubřezen 2016

7,8/10
František, sám/aříjen 2015

Jisté pochybnosti mám ohledně letecké dopravy tam a zpět. V minulém roce byl Travel Service se standartními službami pro tuto kategorii letů. Letos Travel Service služby výrazně omezil. Nevím jestli použitá letecká společnost Air Cairo je ta správná volba...

7,6/10
Martina Procházková, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

Byla to krásná dovolená,budeme na ní dlouho vzpomínat.....uvažujeme,že bychom příští rok tento zájezd zopakovali:-)

10/10
Renata, pobyt s rodinousrpen 2015

6,5/10
Renata, pobyt s rodinousrpen 2015

6,9/10
Marcela, pobyt s partnerem/koukvěten 2015

Služby Student Agency hodnotím jako nadprůměrné, ale pořadatelská CK mě opravdu nenadchla svým přístupem k plánování příletů a odletů. Protože jsme v den příletu dorazili až kolem 18.30h a v den odletu jsme hotel opustili již ve 2hodiny v noci, ztratili jsme prakticky o celé dva dny pobytu. vím, že je tato možnost v informacích zmíněna, ale myslím si ,že seriozní CK by mohla umožnit zákazníkům, aby v rámci cestování ,,přišli" pouze o jeden den. Nechápu také plánování letu z Brna do Ostravy s mezipřistáním a zdržením, nerozumím tomu proč neletí jedno letadlo z Brna a druhé z Ostravy, pro cestující by to bylo mnohem příjemnější, neztráceli by tolik času apod.Příště služby CK nevyužiji a do požadavků si zadám jako podmínku noční lety.

6,5/10
Klára, pobyt s partnerem/kouduben 2015

Celkově dovolená splnila očekávání, ale rozhodně to není místo pro rodiny s dětmi (není jediná atrakce pro děti) ani pro lidi, kteří potřebují zažít nějaké aktivity.

5,6/10
Honza a Katka , pobyt s partnerem/koulistopad 2014

8,8/10
Jirka, pobyt s přáteliúnor 2014

Hotel Magic Beach má sice uvedeny 4 hvězdíčky, ale čistota hotelu byla vyšší než u některých pětihvězdičkových hotelů, které jsem navštívil. Doslova rodinná atmosféra, která mi ve velkých hotelech zcela jednoznačně chyběla. Personál je obětavý, poskytuje vynikají služby. Mohu jen a jen doporučit.

8,8/10
Ondřej, pobyt s přáteličervenec 2013

9,4/10
Jiřina, pobyt s rodinouúnor 2013

hotel předčil očekávání, velmi příjemný a vstřícný personál, byla jsem velmi spokojená

7,1/10
Vladimír, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

7/10

O hotelu

Magic Beach Hotel Hurghada

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 2011. Hosté mají celkově k dispozici 122 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar a plážový bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. Je tady také hezká zahrada. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hotel nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Při řešení obchodních záležitostí mohou hosté využívat služeb business centra, které nabízí fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde minibar a pracovní stůl. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Některé pokoje jsou bezbariérové. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - hra boccia, plážový volejbal a volejbal. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například windsurfing, kitesurfing, šnorchlování, potápění a aqua aerobik a za poplatek jízda na banánovém člunu a jízda na katamaránu. Hotel nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například kulečník, šipky, jógu, gymnastiku a aerobik. Objekt nabízí mnoho wellness programů a služeb, například saunu, masáže a ájurvédu, za příplatek pak spa, hammam a kosmetický salon. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Hotel nabízí také speciální nabídky stravování. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v objektu použít běžné platební karty.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.