STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Makryammos Bungalows

10/10
10/10

Řecko, Ostrovy, Thassos, Limenas

Recenze

Radek, pobyt s rodinouzáří 2022

10/10
Ilona, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

9,2/10

O hotelu

Makryammos Bungalows

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Komplex bungalovů pochází z roku 1965. Komplex hostům nabízí celkem 206 pokojů. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna, bar, hospoda a plážový bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Komplex nabízí službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít shuttleservis. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, ventilátor a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Většina pokojů má výhled na moře. Pokoje mají dvoulůžkovou postel a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je tady sejf. K dispozici je také lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici pračku. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Komplex bungalovů má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Komplex hostům nabízí různé sportovní aktivity, například plážový volejbal, volejbal a basketbal. Za poplatek je tenis. V nabídce je i mnoho vodních sportů a aktivit, například vodní lyžování, jízda na šlapadlech, jízda na kánoi, jízda na kajaku a šnorchlování. Za poplatek je pak potápění. V hotelové nabídce jsou také indoorové sportovní aktivity. Objekt nabízí stolní tenis a za poplatek kulečník. Hosté mají k dispozici wellness zónu se soláriem. Za poplatek mohou využít masáže. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Připravit je možné také speciální jídla, například dětská menu.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.