STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Esplendid

7/10
7/10

Španělsko, Pevnina, Costa Brava a okolní letoviska, Blanes

Recenze

Marie , pobyt s partnerem/kouzáří 2016

Celkově hodnotím zájezd velmi pozitivně. Hotel je sice staršího typu, ale jídlo bylo výborné. Moře a okolí pláže je okouzlující, určitě se na Costa Bravu ještě ráda vrátím :)

7/10
Michal, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

6,9/10
Kamila Rakova, pobyt s přáteličervenec 2015

7,3/10
Milan, pobyt s rodinouzáří 2009

6,6/10
Dana, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

6/10
Luc, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

V Blanes je hezky, ani nudit jsme se nestihli, je tu možnost hodně výletů - Barcelona, Sv.Jan-zřicenina? -kopec nad městečkem, botanické zahrady, Marineland-park kde je show s delfiny, papoušky, tuleni.. Aquapark Waterworld,.. Moře hezké, nicméně dle mě nevhodné pro děti-hodně prudké- už tak 4-5 metrů od břehu jsme nedosáhli na dno... co se týče hotelu pokud nechcete dovolenou proválet na pokoji tak stačí - vybavení - venkovní bazén jsme ani neměli čas vyzkoušet, posilovna vybavená už bůhví odkdy, nicméně zdarma jen za kauci na klíč, kurty na tenis drahé-nevím jestli 10-20E na hodku nebo tak? kulečník asi za 3E za hru, počítače s internetem jsou, taky za poplatek.. Pokoje - matrace v postelích jsou pružinové, tzn sem tam nějaká pružina trčí, jinak žádný problém..

7,4/10

O hotelu

Esplendid

Neoficiální popis ubytování

Hotel Esplendid

Oblíbený hotel se nachází cca 150 metrů od pláže a pár minut od centra Blanes. Hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie.

Vybavení hotelu
- vstupní hala s recepcí, trezory za poplatek, směnárna, klimatizovaná restaurace, bar, venkovní bazén a brouzdaliště pro děti, vnitřní bazén, dětský koutek, kulečník, diskotéka, internet, tenisový kurt, fitness a hřiště na squash. Do programu hostů jsou i několikrát týdně zařazeny večerní animační programy.

Pokoje
Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek mají vlastní sociální zařízení, balkón, TV, telefon, klimatizaci.

Strava
Snídaně a večeře se podávají v hotelové restauraci formou švédských stolů. V základní ceně je snídaně. Možnost dokoupení polopenze nebo plné penze.

Destinace

Blanes, známé také jako "Brána Costa Bravy", je jedno z nejjižnějších míst ležících na pobřeží Costa Bravy, cca 60 km od Barcelony. Klidná atmosféra lázeňského města se starým rybářským přístavem, hradem sv. Jana a středověkými strážními věžemi určila letovisko, aby se stalo oblíbeným a velmi navštěvovaným výletním místem a cílem mnoha turistů. Uprostřed pláže se nachází skalnatý útes Sa Palomera s vyhlídkou, který dělí pláž na dvě části. Krásná pobřežní promenáda vede kolem 4 km dlouhé písečné pláže a láká turisty nejen k příjemným denním i večerním procházkám, ale i vodním sportům. Na hlavní pláži se nachází dětský koutek, kde v hlavní sezoně pořádají animační programy pro děti od 4 do 12 let zdarma-skákací hrad, dílna, pěnová party atd. Za návštěvu stojí světoznámá botanická zahrada Mar i Murtra se sbírkou středomořské a severoafrické flóry. Poblíž letoviska naleznete i zábavní park MARINELAND. Blanes pro svou klidnou atmosféru doporučujeme zejména pro rodiny s dětmi, starší klientelu a k prožití romantické dovolené.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.