Hotel Aquadora Resort & Spa

Hodnocení: /5

Řecko, Rhodos

Pro tento hotel nejsou k dispozici žádné nabídky

Vybrat jiný hotel

Podobné hotely v této lokalitě

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 104 789

Poloha

Hotel leží přímo na pláži, přibližně 500 m od centra letoviska Tholos.

Vybavení

V hotelu se nachází lobby s recepcí, místnost, kde je satelitní TV, dále jsou zde restaurace, bar, či obchod s kávou a zmrzlinou. Venku je pak venkovní bazhén se skluzavkami, opalovací terasa a také snack bar.

Ubytování

Hotel má k dispozici klimatizované pokoje, které jsou vybaveny ledničkou, satelitní TV, telefonem, vlastní koupelnou s vanou a WC. K pokojům patří i vlastní balkon, některé typy (superior, rodinný pokoj) pak mají i výhled na moře. Výhodou superior pokojů je také vana s vířivkou nebo TV s plochou obrazovkou.

Strava

Program All Inclusive zahrnuje bufetové snídaně, obědy i večeře. Dále přes celý den k dispozici alkoholické i nealkoholické nápoje, odpoledne navíc i zákusky, pro děti pak zmrzlina. Při předchozí rezervaci mají hosté možnost povečeřet v místní á la carte restauraci.

Služby

Hosté si v hotelu mohou pronajmout trezor. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou k dispozici zdarma. Pro děti hotel poskytuje za poplatek hlídání, dále je zde miniklub, dětský bazén a hřiště, na vyžádání také dětská postýlka zdarma. mezi sportovní aktivity zdarma patří minigolf, tenis, stolní tenis, plážový volejbal, arerobic, šipky, fotbal, basketbal nebo boccia. Za poplatek si pak hosté mohou zahrát billiard. Místní wellness za poplatek nabízí parní lázně, masáže a saunu.

Pláž

Hotel leží přímo na oblázkovo-písečné pláži, vstup do moře je pozvolný. Zdarma jsou zde lehátka a slunečník, osušky pouze oproti kauci. Za poplatek zde lze provozovat různé vodní sporty.

Informace o hotelu

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 20 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec