STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Barcelo Aguamarina

8/10
8/10

Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, Cala D'or

Recenze

Marti , pobyt s přáteličerven 2016

8/10
Martin, pobyt s rodinoučervenec 2015

7,9/10
Aleš, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

8,3/10

O hotelu

Barcelo Aguamarina

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Nově zrenovovaný hotel s příjemnou atmosférou a se širokým zázemím se nachází přímo u písčité pláže v romantickém zálivu Cala Ferrera, cca 900 m od živého nákupního a zábavního centra letoviska a cca 60 km od letiště.
Vybavení hotelu
Elegantní vstupní hala s 24 h recepcí, výtahy, hlavní restaurace (mezinárodní kuchyně, vegetariánské pokrmy), 2 bary, snack/music bar, TV místnost, WiFi zdarma v celém hotelu, za poplatek internetový koutek, bazén s terasou na slunění, menší bazén v chillout zóně, brouzdaliště pro děti; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, osušky na vratný deposit.
Vybavení pokoje
voulůžkové pokoje Superior (DHS) s možností přistýlky (pouze pro dítě do 12 let) jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, fén, WC), telefonem, klimatizací, SAT/TV, minibarem (doplnění za poplatek), kávovarem, rychlovarnou konvicí, WiFi připojením, trezorem (za poplatek), balkonem nebo terasou s výhledem do okolí nebo na bazén.
Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední občerstvení, kávu, čaj, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:00-23:00) v časech a místech určených hotelem.
Pláž
Písčitá pláž v malebném zálivu se nachází přímo u hotelu, přístup přes areál nebo hotelovým výtahem, další čtyři zálivy s písčitými plážemi v docházkové vzdálenosti; lehátka a slunečníky za poplatek.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.