STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Golden Lotus Hotel

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Göynük

Recenze

Valeriya, pobyt s partnerem/koučervenec 2016

6,9/10
Martin, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

Menší čistý hotel s výbornou stravou na pláži, příjemný personál . Jen pláž je trochu malá a lehátka(v ceně) jsou dosti nacpaná na sebe... Nemají animační programy, což mi ale nevadilo. Menší možnosti sportování. Doporučuji pro "odpočinkový pobyt" zejména pro příjemné prostředí, čistotu a nadstandardní stravu.

7,1/10
Luie, pobyt s rodinoučerven 2014

8/10
Vladimír, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

7,9/10

O hotelu

Golden Lotus Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 1990. Objekt hostům nabízí celkem 130 pokojů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar a plážový bar. Je tady supermarket a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Hosté, kteří přijeli svým autem, mohou využít parkoviště (záleží na aktuální obsazenosti parkoviště). Objekt nabízí vícejazyčný personál, autopůjčovnu, transfer-servis a prádelnu. V konferenčním sálu lze pořádat konference, přednášky a jednání.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, kuchyň a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Z některých pokojů mají hosté částečný výhled na moře. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo rozkládací pohovku. Za poplatek je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Je k dispozici minibar a pracovní stůl a za poplatek sejf. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Pro maximálně pohodlný spánek si mohou hosté vybart z několika druhů polštářů. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici je také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Hosté si mohou vyzkoušet vodní lyžování a za poplatek potápění. Je možné zprostředkovat jet ski, jízdu na šlapadlech a jízdu na banánovém člunu. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio, stolní tenis a kulečník. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, parní lázeň, hammam a masáže a za příplatek také kosmetický salon. Je tady také miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.