STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Kamari Beach

Řecko, Ostrovy, Thassos, Potos

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Kamari Beach

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Hotelový komplex se nachází přímo u písečné pláže Agios Antonios na jižním konci ostrova Thassos a je obklopen hustou vegetací. Fascinující zahrada v kombinaci s přátelskou obsluhou, který hotel nabízí, zajišťují hostům příjemné ubytování a oázu naprosté relaxace.
Pláž
Hotel se nachází přímo u písečné pláže. Lehátka a slunečníky na pláži pro hotelové hosty zdarma. Vodní sporty na pláži za poplatek.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje Comfort (DBL Comfort) s možnosti jedné přistýlky, vlastní soc. zařízení (koupelna, WC, fén), klimatizace, malá lednice, sat. TV, bezpečnostní schránka, Wi-Fi připojení k internetu, balkon nebo terasa. Dvoulůžkový pokoj Family (DBL Family Garden View) s možností 2 přistýlek, vybavení stejné jako DBL Comfort. Výhled do zahrady.
Možnosti obsazení pokoje
Dvoulůžkový pokoj (DBL Comfort): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let. Dvoulůžkový pokoj Family (DBL Family Garden View): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 11,99 let.
Vybavení
Vstupní hala s 24h recepcí, restaurace, venkovní bazén, lehátka a slunečnínky u bazénu zdarma, snack bar, bar u bazénu, salonek, parkoviště.
Služby zdarma
Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách.
Služby za poplatek
Bezpečnostní schránka, služby prádelny, vířivka.
Stravování
SNÍDANĚ - formou bufetu.
Poznámky
V Řecku je zavedena povinnost hradit klimatickou (dříve pobytovou) taxu v závislosti na kategorii hotelu. Taxa není zahrnuta v ceně zájezdu a musí být uhrazena klientem v hotovosti přímo na recepci hotelu. Výše taxy za pokoj dle kategorie hotelu: 1-2* 1,50 EUR/noc, 3* 3,00 EUR/noc, 4* 7,00 EUR/noc, 5* 10,00 EUR/noc, studia a apartmány 1,50 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.
Kategorie
Oficiální kategorie B
Transfer
Předpokládaný transfer z letiště do ubytovací kapacity je cca 120 min. (20 min. z letiště do přístavu. 40 min. trajekt na ostrov, 60 min. busem po ostrově).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.