STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

The Chedi El Gouna

4/10
4/10

Egypt, Hurghada a okolí, El Gouna

Recenze

Michal, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

4,1/10

O hotelu

The Chedi El Gouna

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort je moderní (pochází z roku 2022). Prázdninový areál hostům nabízí celkem 82 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. V komplexu je šatna, úschovna zavazadel a hotelový sejf. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Objekt nabízí vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, budící službu a prádelnu. Hosté mohou využít na požádání za poplatek shuttleservis.

Vybavení pokoje

V pokojích je koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Většina pokojů má částečný výhled na moře, který navozuje příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří telefon, televize, budík a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Hosté naleznou v koupelnách kosmetické potřeby a výběr z několika typů ručníků. V resortu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Prázdninový areál má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. U externího prodejce je možné objednat jízda na koni. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například jízda na kajaku a šnorchlování a za poplatek windsurfing, kitesurfing, jízda na šlapadlech a potápění. Je možné zprostředkovat windsurfing, kitesurfing, jízdu na šlapadlech a potápění. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio a jóga. Za příplatek jsou různé wellness programy, například spa, sauna, hammam a masáže. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.