STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Adele Beach

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Adelianos Campos

Recenze

Davedesmond1, pobyt s rodinousrpen 2022

8,8/10
Leoš, pobyt s rodinouzáří 2021

Hotel doporučuji,vše perfektní,jen vstup do moře je přes betonové podloží schované ve vodě,což bylo ve vlnách mírně nepříjemné

9,4/10
Michael, pobyt s rodinouzáří 2020

Měl jsem zaplacen výhled na moře a to jsem neměl jinak vše bylo za ty peníze docela fajn,

7,3/10
Simona, pobyt s rodinousrpen 2015

8/10
alena, pobyt s rodinoučerven 2014

Hotel určitě doporučuji, je na skvělém místě, ideální i pro rodiny s dětmi, nebot pláž je přímo u hotelu, poplatek i u bazénu stoji za 2lehátka+1slunečník 6euro, lednice 3eura/není to ale lednice ale chladnička bez mrazáčku/.Bonus další je že velice milý personál, milují děti, což já určitě uvítala, nebot v ČR v restauraci atd jsou děti pro personál na obtíž!!!!!!/Jídlo výborné, chutné, spoustu salátu i pokrmy z řecké kuchyně.Hotel je obklopen zelení a je relativně na velmi klidném místě i když dostupný na rušnou ulici plný restauraci a obchodů.Jak jsem psala, nejslabší stránka je pokoj,, i když úklid se prováí denně, tak stejně plísen a zatuchlina v koupelně se nedá odstranit,.měly jsme ale pokoj 604 na boční straně s výhledem na moře ,nádherný výhled.Ještě se chci zmínit o velmi dobrém jednání s p.Tomášem od CK STUDENT AGENCY /.Děkujeme.Já za sebe hotel doporučuji,my jsmte tam byly moc spokojeny, hlavně moje dcera.

8,3/10
Dan, pobyt s rodinoukvěten 2014

skromné ubytování,dobrá kuchyně, skvělá cena zájezdu, z našístrany spokojenost

6,5/10
Barča, pobyt s rodinoukvěten 2014

7,4/10
Jakub Hrebeňár, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Užili jsme si s přítelkyní nádhernou dovolenou (15 dní vč. cesty). Letěli jsme z Vídně, kam nás žlutý autobus odvezl zdarma z Prahy. Na vídeňském letišti je snadná orientace. Na místě čekala německy a anglicky hovořící delegátka FTI, která nás posadila do mini busu, který nás během 1h20m dovezl k hotelu v Adelianos Campos. V hotelu je velmi příjemný personál, občas nás dokonce zvali na výbornou lihovinu Raki. Perfektní je umístění hotelu přímo u pláže v pořadí recepece, pokoje, bazén a jídelna, lehátka, pláž. Na pláži externí společnost umožňuje vodní aktivity jako parasailing, jízda na vodním skůtru, tažení na nafukovacím kruhu za člunem. Vše kolem 50-70€ za cca 15 minut. Delegát nám nabídl spoustu výletů za dobré ceny, ale radši jsme si půjčovali auto nebo skůtr a jezdili na vlastní pěst (auto od 25€/den, moto od 15€/den). Zamilovali jsme si město Rethymno vzdálené asi 7km. Je plné památek obchodů světových značek. Ještě nikdy jsme se nika tak moc nechtěli vrátit znovu.

8,3/10
Eva, pobyt s partnerem/koukvěten 2012

úžasná atmosféra hotelu, báječní lidé, pro nás super dovolená

8/10

O hotelu

Adele Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 1983. Objekt má 90 dvoulůžkových pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, pokojovou službu, budící službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, obývací část, kuchyň a koupelna. Hosté objektu dostanou na uvítanou dárek. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Je tady sejf. K dispozici je také lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio, stereo aparatura a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V hotelu jsou pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například jízda na kole/horském kole, potápění, fitness studio, šipky a spa. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Hotel nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.