STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Esperides Beach

9/10
9/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Faliraki

Recenze

Zuzana, pobyt s rodinouříjen 2021

Celková spokojenost. Pokud cestujete s malými dětmi, mohu doporučit. Bez dětí bych jela na nějaké zajímavější, autentičtější místo:-)

7,5/10
Jitka, pobyt s rodinouříjen 2021

Hotel a vsechno super. Malinky minus vstup do more. Vybirali jsme, aby byl hotel blizko od letiste a nakonec jsme snad hodku a kus jeli.

9,1/10
Barbora, pobyt s rodinouříjen 2021

8,3/10
Roman, pobyt s partnerem/kouříjen 2018

Byli jsme spokojeni. Hotel má jeden zádrhel a to klimatizaci na pokoji, která je centrální. Je málo výkonná a navíc z ní jde lehký zápach zatuchliny. Byli jsme přelom září - říjen, kdy první dva dny (září) nám bylo v noci vedro, potom (říjen) to už bylo O.K. Pokud by jsme tam letěli v červenci nebo srpnu, tak by to byl asi problém. Jinak hotel a areál pěkný, jídlo chutné. Pláž pěkná, lehátka a slunečníky v ceně jak u bazénu, tak na pláži.

8,6/10
Jirka, pobyt s partnerem/koukvěten 2018

8,3/10
vera, pobyt s rodinousrpen 2016

jezdím tam už více let, výborné

9,9/10
Darja, pobyt s rodinouzáří 2016

Vynikající hotel, do kterého se příští rok vrátíme! Vše bylo skvělé, krásné, bezbariérové, skvělá zábava, hotel u pláže se slunečníky a lehátky, jídlo vynikající, výborná dostupnost vč. cestování busem (zastávka přímo před hotelem, do hl. města cca 20 min., 2,40 EUR). Jedinou nevýhodou je trochu vyšší cena.

9,2/10
Aknel, pobyt s rodinoučervenec 2011

7,4/10

O hotelu

Esperides Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort je z roku 1976. Hosté mají celkově k dispozici 573 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 2 vedlejších budovách. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V komplexu je úschovna zavazadel a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (zdarma). Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Prázdninový areál nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, transfer-servis, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace (zdarma), ústřední topení a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Většina pokojů má částečný výhled na moře, který navozuje příjemnou atmosféru. Pokoje jsou vybavené dvoulůžkovou postelí. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Na požádání lze zdarma přistavit přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde sejf a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a telefon. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. V resortu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například hru boccia, plážový volejbal a minigolf. Za poplatek je tenis. Příznivci vodních sportů si ze zdejší nabídky jistě vyberou. Je zde aqua fitness a za poplatek jet ski a jízda na banánovém člunu. Je možné zprostředkovat jet ski, jízdu na banánovém člunu a jízdu na kánoi. Prázdninový areál nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, jógu, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. Třetí strany nabízejí masáže. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Resort nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje a mezinárodní značky.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.