STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hawaii Caesar Palace Aqua Park

7/10
7/10

Egypt, Hurghada a okolí, Hurghada

Recenze

Zdeněk, pobyt s rodinouprosinec 2023

8/10
Jana, pobyt s partnerem/koučervenec 2023

Hotel katastrofa , pláž bez písku. Personál neochotně. Jídlo a fronty na jídlo hrozné. Nemluvě o tom ,ze jsme si zaplatili jiný hotel a ubytovali nas jinde . Plno místních. Čas travite pouze u malého bazénu a na jídlo musíte chodit do restaurací a obchodu ,kde si to zaplatíte. Měli jsme ale inclusive , což vůbec neodpovídá. Pití pouze v decovkach a když jste chtěl víc, odmítli vás obsloužit. Hotel pouze pro místní a úroveň taky podle toho odpovídá. Tento hotel bych nenabízela Evropanum. Nejhorší dovolená co jsme zažili. Nikdy víc.

3,6/10
Roman, sám/ačerven 2023

Jé tam hodně tobogánu, což pro děti idealní , ale jinak halda domrodcu a to je hrůza, samá fronta na vše. V bazénech se koupou oblečení v tom jdou do jidelny na snidani i na oběd, teče z nich voda, personálu to nevadí, někteří i na večeři a mají to jako celodení i večerní úbor. Číšnici katastrofa a žádná obsluha ani ochota, jen natažená ruka u všeho na bakšiš. Plastové malé kelímky, těch všude plno, foukne vítr a jsu v bazénu a všude létaji.

4,8/10
Vavřinec, pobyt s rodinoukvěten 2023

Obrovské zklamání z pláže (není to pláž: plná kamenů, cihel...). Nápoje jsou nám po celou dobu podávány v plastových sklenicích, zatímco jsme ve 4hvězdičkových hotelech. Tento hotel opravdu nedoporučuji.

4/10
Hynek , sám/akvěten 2023

Čechům nedoporučuji!!!jsou tam samí arabové....

5,4/10
Vita, pobyt s rodinouzáří 2022

8,5/10
Jirka, sám/aříjen 2021

6,4/10
Jan, pobyt s rodinouzáří 2021

Hotel a prostředí není cileno na Evropany. 95 procent hostů jsou zvířata co se neumějí chovat jak při jídle tak a toboganech

3,4/10
Adam, pobyt s přátelisrpen 2019

9,7/10
Šárka, pobyt s rodinoučervenec 2019

9,5/10
Sabina, pobyt s rodinoučerven 2019

Hotel je průměrný. Dle ostatních recenzi je hotel podle očekávání. Zahrada je nádherná, pláž klidná, moře teplé.

6/10
Svetlana, pobyt s partnerem/koukvěten 2019

Nedoporučuji. Personal neochotný, misni obyvatele jsou k nevydřeni.

5,8/10
Lucie, pobyt s rodinoukvěten 2019

Hrůza. Rozhodně ne tento hotel.

2,7/10
Martina, pobyt s rodinoubřezen 2019

byl můj oblíbený hotel, ale po letošku bych se rozhodla pro jiný.

7,3/10
Lidka, pobyt s rodinoubřezen 2019

škoda, že je vyhřívaný pouze jeden bazén a že majitel resortu Hawai neumožňuje večeře v sousedních hotelích Hawai (podobně jako to možňuje Alibaba a Aladin)

8,9/10
Jana, pobyt s rodinouříjen 2018

9,9/10
Zdenek, pobyt s rodinouříjen 2018

6,9/10
Ondřej, pobyt s přátelizáří 2018

5,5/10
Klara, pobyt s rodinouzáří 2018

Hotel je super. Ubytování i strava jsou v pořádku. Výběr toboganů je také super. Jediná nevýhoda jsou nevychované děti místních, to je ale v každém hotelu stejné. Animační program nebyl nijak zvlaštní. V jiných hotelech jsem zažila lepší a zábavnější. Animatoři se sice snažili ale nebyli moc interaktivni (neměli jsme sebou děti, s těma jsou zábavnější). Hotel doporučuji pro nenáročnou klientelu, která si chce užít tepla, bazénu a moře (moře má velký odliv).

7,5/10
Eva, pobyt s rodinoučervenec 2018

Moře , veliké zklamání.

8,1/10
Bára, pobyt s rodinoučervenec 2018

7,2/10
Michaela, pobyt s rodinoučerven 2018

Naprostá spokojenost, jak s hotelem a vybavením, tak především s cestovní kanceláří, která se o vše na místě postarala. Egypští delegáti s perfektní češtinou byli velmi ochotní a zařídili vše, co bylo potřeba. Absolvovali jsme výlet na ostrov Paradise se šnorchlováním a nádhera, neustále nás počítali a dávali rady, koho se držet apod. Jedinou výtku vidím v časech klouzaček. Ty fungovaly pouze 10-12 dopoledne a 15-17 odpoledne. A pozor na prázdniny Egypťanů. Byl jich téměř plný hotel a chovali se jako naši nepřizpůsobivý spoluobčané:-(

9,4/10
Romana, pobyt s rodinoukvěten 2018

8,1/10
Petra, pobyt s partnerem/kouduben 2018

7,3/10
Lucie, pobyt s rodinoubřezen 2018

8,3/10
Martina , pobyt s rodinoubřezen 2018

9,3/10
Jan, pobyt s přáteliprosinec 2017

Výborná dovolená.

9,6/10
simona, pobyt s rodinousrpen 2017

7,4/10
Honza, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

S wifi spíše nepočítejte, jinak se parádně najíte i napijete a nebude se vám chtít domů. Pokud nejste rasisti či xenofobové, kterým by mohlo vadit větší množství Arabů jako hostů hotelu, užijete si parádní dovolenou.

9,1/10
Nikol, pobyt s rodinousrpen 2017

Byla jsem zklamaná z moře u hotelu, vířil se písek a nebylo vidět do vody, chyběly slibované korály a podmořský život. I přesto bylo spousta krabů různých velikosti a malinkaté průhledné rybičky, děti dokonce viděly rejnoka (mantu?)........Personál milý, mnoho jídel, velká nabídka výletů, v místě masáže, vířivka, salón (ne v ceně). Překvapilo mě servírování ovoce.....bylo na kousky a ve vodě, bez exotiky, pouze jablka, hrušky, hroznové víno a žlutý meloun. Výborné dezertíky, pro chlapy málo masa, pro děti těstoviny na oběd i večeři.

7,1/10
Petr, pobyt s rodinoučerven 2017

Dovolená byla super.Nemám co vytknout.Jeli bychom zase

7,4/10
Zdena, pobyt s partnerem/kouduben 2017

Dovolená pro nás dobrá,za vyšší cenu uváděnou v jiných termínech bych byla dost rozladěna.Hotel opravdu uváděné kategorii 5 hvězd neodpovídá. Informace průvodce CK celkem dostatečné. Celkový dojem vylepší nádherný,kvetoucí,udržovaný park a bazénový aquapark k vyžití hlavně pro děti.

5,5/10
zbynek, pobyt s partnerem/kouprosinec 2016

Až na problém s odletem vše ok.

9/10

O hotelu

Hawaii Caesar Palace Aqua Park

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento resort pochází z roku 2017. Prázdninový areál hostům nabízí celkem 459 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. V objektu je úschovna zavazadel, směnárna a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar a plážový bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde novinový stánek. Hosté mají k dispozici kryté garážové stání (za poplatek). Komplex nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. V konferenčních prostorách je k dispozici projektor a flipchart s fixy.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci, obývací část a koupelnu. Za poplatek je možné objednat přistýlku. Je zde sejf a za poplatek minibar. Ke standardnímu vybavení patří lednička. K základnímu vybavení patří telefon, televize a WiFi (za poplatek). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V resortu jsou pokoje pro rodiny, nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

Prázdninový areál má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na terase. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - plážový volejbal a lukostřelba. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například vodní lyžování, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na katamaránu, šnorchlování a aqua fitness. Za poplatek je windsurfing, kitesurfing a potápění. Objekt nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například fitness studio, šipky, gymnastiku a aerobik, za poplatek stolní tenis a kulečník. Objekt dále nabízí diskotéku, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Komplex nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Nápoje jsou pro hosty v ceně. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.