STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Best Delta

7/10
7/10

Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca

Recenze

Petr M., pobyt s partnerem/koučerven 2019

+klidne, prijemne okoli hotelu +sauna, fitko, 2 bazeny mensich rozmeru +dobra pujcovna aut primo v hotelu vedle recepce (vyuzito na 4 dny, nelze vic zhodnotit, nemeli jsme zadny problem) +opravdu dobre zasobeny supermarket 100m od hotelu -klimatizace na pokoji ne moc funkcni -nejblizsi plaz asi 6km, k pobrezi 1km (pres 100m prevyseni) -v prostorech hotelu i na pokoji obcas zapach kanalizace (nic hrozneho) -jidlo (vyber ok, kvalita o nicem) -personal, clovek by cekal, ze na zacatku sezony budou jeste fungovat lip nez otravene -animacni program vetsinove zameren na deti a nebo duchodce, nektere dny byl spis otravny, zvlaste kdyz trval do 11-12 (meli jsme balkon do stredu hotelu, tudiz k podiu) Diky tomu, ze hotel jako takovy za moc nestoji a okoli je spise na kratke, klidne prochazky, jsme projeli za par dni cely ostrov. All inclusive rozhodne nedoporucuji, to minimum vyhod, co z toho plyne, vyuzivali chvilema i lide "bez naramku", vse v zavislosti na drzosti jedince a vzhledem k celodennim vyletum (temer nutnost) to byly vyhozene penize. Polopenze, za usetrene penize lepsi auto v pujcovne a cestovat. A mala rada na zaver, vyhnete se silnici Ma-10: nekolika hodinove popojizdeni v kolonach cyklistu, autobusu a aut s ridici, kteri se boji predjizdeni.

5,7/10
Petr, pobyt s rodinoučervenec 2018

hotel bych doporučil, ale s výhradami na hlučnost Ještě řešíme Rentalcars - přes Vaše doporučení se nám stalo, že nám platba za půjčení auta byla zaúčtována dvakrát. Jednou před odjezdem - platba na Rentalcars - placeno přes internet. Podruhé při půjčení auta na místě Palma letiště - placeno kartou na čtečce. Řeší se to, ale Rentalcars myslím, neměl na dvojí platbu nárok.

8,2/10

O hotelu

Best Delta

Neoficiální popis ubytování

Proč právě sem
  • Ideální pro rodiny s dětmi
  • Krátký transfer z letiště
  • V klidné části ostrova
Poloha
hotel se nachází na jihovýchodě ostrova, v klidné části ostrova, vedle známých letovisek jakými jsou S´Arenal a Playa de Palma. Je vzdálen přibližně kilometr od pláže a 17 km od letiště.
Vybavení a služby
24h recepce, výtahy, 3 bazény (1 pro děti se skluzavkami a pirátskou lodí), vířivka, bar, kavárna, restaurace, posilovna, mini club, Wi-Fi připojení zdarma v celém areálu, herní místnost, dětské hřiště, 5 konferenčních místností, prádelna (za poplatek), půjčovna kol (za poplatek).
Ubytovaní
Pokoj 2(+1) Standard - dvoulůžková postel, rozkládací pohovka pro dítě do 15 let, koupelna, balkón.
Pokoj 2(+2) Senator - dvoulůžková postel, rozkládací pohovka pro 2 děti do 15 let, koupelna, balkón.
Pokoj 4(+2) Family- 2 spojené místnosti- v každé dvoulůžková postel a rozkládací pohovka pro dítě do 15 let, koupelna, balkón.

Všechny pokoje mají k dispozici klimatizaci, minibar, trezor, TV a lednici.
Sport a zábava
vodní a plážové sporty, animační programy v hotelu, mini club pro děti, biliár (za poplatek), tenisové kurty (vedle hotelu, za poplatek), golfové hřiště v blízkosti hotelu.
Stravování
Polopenze
- snídaně a večeře formou bufetu, nápoje nejsou zahrnuty v ceně.

All inclusive
- snídaně 8:00 - 10:30
- oběd 13:00 - 15:00
- večeře 19:30 - 22:00
- snack, zmrzlina 10:00 - 23:00
- nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby 10:00 - 23:00

U večeře je vyžadováno formální oblečení.
Pláž
písečná pláž Playa Maioris se nachází přibližně 1km od hotelu. Jedná se o skalnaté pobřeží s několika zátokami a krásnou, tyrkysově modrou vodou. Doporučuje se obuv do vody.
Doplňující informace
Ceny za zájezd jsou na vyžádání (prezentované ceny jsou orientační) a budou potvrzeny cestovní kanceláří až po ověření u dodavatele.
Na Mallorce je zavedena povinná pobytová taxa, splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od kategorie daného ubytovacího zařízení (cca 0,55-2,2 EUR/osoba/den) a během sezóny může být změněna.
Vzdálenosti
pláž Maioris - 1 km
letiště - 17 km
Palma de Mallorca - 19 km
Slevy pro děti
z ubytování: dítě do 2 let ZDARMA, od 2 do 14 let sleva 10% při ubytování v pokoji Family, 40% sleva při ubytování v pokoji Standard a Senator, vždy při obsazenosti min. 2 dospělými osobami.
Cena zahrnuje
letenku Praha/Brno/Katowice- Palma de Mallorca - Praha/Brno/Katowice včetně poplatků spojených s leteckou dopravou, soukromý transfer, ubytování na 7 nebo 14 nocí, stravování dle popisu.
Volitelné doplatky
Možnost dokoupení: cestovního pojištění včetně pojištění storna zájezdu.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.